24/6-11

Tror de blir Linda som rider Pogge idag faktist :) Blir dressyr och mke tänkande med dom idag.
Jag rider Major och om regnet inte har sabbat mitt awesome underlag så blir de lite hoppning :) Annars blir det intervaller med lite smidighetsövningar samt lite x-tra lösgörande :)

Asså jag har tänkt lite på det och jag har mest filmer där jag lixom rider, vad skulle ni säga om en film med bara bilder, asså t.ex "Mina favorit bilder" och asså lite sånt :) Istället för att göra som alla andra som läggerin 40 bilder i ett inlägg så gör man en video istället :)

Ska nog sitta och pyssla me de nu tror jag ;)

Jordgubbar (a)

Va hos mormor med Linda precis och åt mat. Blev typ lax, sill potatis m.m.

Vad vi inte visste va att vi skulle få jordgubbar efter *suck* Men oxå sockerkaka m.m bläblä..
Jag Ä-L-S-K-A-R vaniljsås, men får typ ont i magen när jag äter de.. Men jag äter de iaf xD

Sitter i husvagnen nu och lixom försöker kurera oss lite :)

I´m da sämst xP

Förlåt! Jag fick 5 kommentarer på ena, men inte på andra. Dessutom regnar de som f*n så de kommer kanske inga bilder idag. Men bilder kommer! Jag lovar.. När det är fint väder! Inge kul att ta bidler när de spöregnar :(

skönt emd sovmorgon!

Jag va alldeles för konstig igår så jag kunde inte blogga.. Daviid e ju inte här.. Kunde inte sova heller, klockan va väl typ halv 2 typ när vi la oss och sov. Men jag somna nt förens någon timme senare :(
Nu e klockan 20 i 12 och för 10 minuter sen så knackade mamma på husvagnen och sa att vi skulle gå och fylla på vatten till hästarna i hagen.. Det är ju egentligen lyx att sova till halv 12 om man har 2 hästar att ta hand om hehe ;)
Eftersom Major och Pogo går ute på natten är det inte mke att mocka, men vi orkade inte mocka igår eftersom vi inte va klara i stallet förens halv 9. Så nu ska vi mocka boxarna, väga foder, skura vattenbaljorna, fylla på vatten inne och ute i hagen. Sen äta frukost :) Om vi inte äter frukost först för för en gångs skull så e jag hungrig xD
Jaja, kommer mer inlägg kommer sen måste börja nu, har ju sovit bort halva dagen :p

Major 23/6-11

Min prins gick super fint idag! :)
Vart as fint underlag i paddocken, jag bokstavligt talat bönade och bad mamma att vi skulle flytta fram dressyren tills i morgon så att jag kunde hoppa idag då de vart så otroligt dfint underlag. Men näe då.. vart lite smått irriterade på henne då faktist, men hoppas att det inte regnar i imorgon för då e undelaget ännu finare! :)

Men de klart, blir jag irriterad så smittar de av sig på hästen...
Man märker direkt om man står och kollar när jag rider om jag är irriterad xD

Näe men han gick iaf super och i morgon blir de nog hoppning om de inte helt plötsligt kommer ett jääättee oväder i natt ;)

OCH precis som me Pogo så om ni vill se mig i min avslutningsklänning på Major barbacka så får ni kommentera. Minst 5 kommentarer! :)
Om det blir nå lyckat utan att min klänning blåser upp kanske de kommer en film :P

Pogo 23/6-11

Satt upp på Pogo för första gången på hemmaplan idag :)
Gick kanon bra asså. Jag har ju snodd på honom, dvs ett band som sitter i nacken som 'tvingar' ner hästen i form. Egentligen är jag emot hjälptyglar helt och hållet såvida man inte absolut behöver dom. Hon som vi hämta han hos sa att om man inte hade den kunde han köra upp huvvet så jag är väl illa tvungen att använda den. Men sakta men säkert kommer jag försöka få bort den. Men det får ta den tid det tar :)

Dom sa att hans trav va jätte svår att sitta ner i, men jag tycker inte att jag skumpade så mycket ändå *blink*

Hela han är underbar, finns inget negativt. Elr jo, han kan inte stå ensam i stallet. Men det är oxå något man kan träna upp :)

Imorgon kanske det kommer lite porträtt foton :)

Hoppas på de ;) Men minst 5 kommentarer om ni vill se mig i min avslutningsklänning på Pogo :)


23/6-11

Tänkte försöka ha något samma rubriker alltså som denna, i morgon kommer det stå 'Pogo 24/6-11' t.ex för Pogo och 'Major 24/6-11'  För vet man vilken dag det var, vilken häst osv så går det snabbt och enkelt att hitta det man söker! :)

Detta kommer dock bara vara inom de 2 kategorierna som heter 'Major' och den kategorin som heter 'Pogo' :)

Som ni kanske redan vet..

Jag har ju en annan blogg här på blogg.se http://hoppmuppen.blogg.se dock så vet jag inte hur länge till jag orkar hålla igång båda bloggarna + att jag och en kompis snart ska starta en hästblogg tsm.
Sist jag hade 3 bloggar så bloggade jag inte på någon.. Dessutom förstår jag varför jag tappat så otroligt många läsare, inte många som hänger med när jag byter blogg och så.

Jag tyckte att det skulle bli lättare att hålla iordning på alla mina inlägg om jag hade en till mitt vanliga liv och en till 'hästlivet' men asså jag har insett att jag bloggar lika mke om hästar på den här iaf! Och det är bättre med 10 inlägg på samma blogg/dag om olika saker än att lägga in 5 inlägg på varje blogg. Ingen läsare hade följt båda bloggarna om det stog i princip samma sak på dom. Jag själv hade inte gjort de. Så ByeBye http://hoppmuppen.blogg.se trevligt att ses o.O

Kommer lite inlägg sen om hur det gick när jag red förut :)


Awesome!

Ska fråga Linda om hon ska komma hit ngt idag :)  Riktigt najjs väder idag så de blir en typ t-shirt som man knyter under brösten. Venneh va de heter? Och jeans shorts :) Ska ta me mejj mobilen, headsetet och hunden och gå en liten promenad nu :) Hörs sen ;)
Ska fixa lite update på http://hoppmuppen.webblogg.se innan jag ger mig iväg :D

Förlåt!!

Förlåt för riktigt seg update men jag har begränsat med internet, asså jag kan inte använda de dygnet runt längre. Men det har inte hänt så mke faktist, longerade Pogo igår gick super, red Major lite. Och nu idag så har jag tagit hand om nåra småglin på facebook som kommenterade de där me att Major åt chips. Jag skrev ju att jag frågade veterinären om de. Då fick jag dessa kommentarer "Har du inget kraftfoder åt din häst eller?:O" Svar: Jo, de har jag, vitaminer, mineraler, kraft grov, betfor och havre (havre endast vid behov). Sen en annan "Ofta man frågar vetrinär om en häst äter chips" Jag frågade inte om hästar åt chips, jag frågade om de va farligt. Man gör sånt om man bryr sig om sina hästar förstår du.
Sen har jag en mapp med bilder där Major sparkar bakut. Då kommenterade samma tjej "Om du tar av dig sporrarna och är lite mjukare i handen så kanske han sluta, ett litet tips bara ;p"
DET är fett irriterande, han gör så även om jag rider utan sporrar. Han gör så även om jag rider med långa tyglar. Lätt för dejj att sitta och kommentera massa skit på en fucking data som du aldrig skulle våga säga IRL. Du har inte ridit honom, du vet inte hur han är. SÅ HÅLL KÄFTEN!!

Till er som undrar, ja jag är fett irriterad. Jag tar bort facebook snart, bah massa klagomål iaf.
FUCK YOU DIN LILLA JÄVLA **** UNGE!!!!

Halva priset på Hööks!

Halva priset på en del saker på hööks. Ska nog beställa ett par ridstrumpor och ridbyxor därifrån nu :)
Ska se om jag kan hitta lite mer saker ;)


Nytvättade och säkert leriga..

Duschade både Major och Pogo förut.. Behövdes verkligen, Major dammade som jag vet inte vad och Pogo´s man, svans och päls var jätte äcklig :s Sen gick jag och Linda ut på en promenad med dom och sen fick dom middagshöet. Släppte ut dom i hagen några timmar senare, med täcken dock. Men nu är dom säkert leriga igen :(
Om det håller upp sen så ska jag se om jag kan motionera busarna lite. Linda åker ju hem vid 5 så :s


BläBlä..

Har en sån där dag där jag klagar på allt och alla. Jag orkar inte göra ngt och blir sur om någon säger till mig ngt. Minsta lilla motgång blir jag skitförbannad och redo att slå sönder något. Oftast är det killar som e sånna, men jag kan jag oxå .. Har knappt någon blogglust alls, det kommer komma några mer inlägg nu..

StudsbolleN & TaktarN

Nu undrar ni säkert vf jag skrev den rubriken jag skrev ? Jo, på gårdagens ridpass betedde sig Major som om att han trodde att han va en studsboll, där av de. Och när jag provred Pogo förut så taktade han mer än skrittade så därav de :)
Va ute på en lite powerwalk med Linda, StudsbolleN & TaktarN förut :) Riktigt gött att komma ut faktist efter att ha suttit i en bil halva dagen ;)

När vi kom in så släppte vi först in Pogo i lilla hagen brevid Major så dom skulle kunna bekanta sig lite, de va inga problem. Sen när vi ätit och så tog vi in dom och dom stod i boxarna brevid varandra. Inget problem där heller, sen gick vi ut på promenad och Pogo gick in i rumpan på Major flera gånger utan att något hände, och när vi kom hem så släppte vi dom i samma hage. Dom trivs jätte bra tsm :) Dom står och äter tillsammans och allt ;)

Efter att vi släppt dom i hagen så fixade vi kallt vatten och såpa och ställde oss och började tvätta schabrak.. FÖR HAND. Vi blev klara faktist ;)  I morgon tror jag vi tar grimskaft, grimmor och borstar :)

Pogo <3

Som ni vet så har jag ju vart och provridit en häst idag ;) Och han följde med hem direkt ! :) Här kommer lite bilder på han :)

<-- Han är den vita ;) Men ni kanske har fattat de xD










Såå söt :)
Han heter Pogo, är 18 år och Arab :)

Snart bär de av :)

Snart bär det av till Trollhättan för att provrida ;)
Ska ta med oss transporten, gillar vi han. Har vi en ny heest i stallet ikväll ;)
Räkna med bilder från ankomsten samt ev från provridningen.
Jag skriver mer ikväll, har lite smått bråttom nu.
Vi FÅR honom, alltså vi kommer inte betala ett enda öre för han. Vilket jag tycker är helt fel. För hans ägare 'inte orkar med honom'. Men men, om man blir erbjuden en häst säger man inte nej! ;)
Mer om det ikväll ;)

Jag har velat ha en arab sen långt innan jag fick Major. Och nu har jag ev fått en ;) hihi...
Den ska tydligen vara väldigt het och duktig på att hoppa, så se upp för oss på tävlingsbanan ! ;)

3 stycken..

Det finns sega hästar.


Det finns heta hästar.


Och sen finns det sånna som Major ;)

 

Somliga..

Somliga hästar lyfter på benen väääldigt fint när tanken är att dom ska hoppa ;)
<-- Man är som man är när man inte blev som man skulle ;)

Svaret på bilden på bdb

<-- Här är bilden som jag la upp på bdb och frågan va 'Tror ni han vägrar och jag ramlar av?'
Här är fortsättningen på bilden på bdb,

Nejj han stannade inte, men hoppet vart ju inte så där vidare snyggt heller ;)

MIN häst är bäst! :D

Major äter dill & gräslök´s chips.. Någons mer häst som gör de ?

hihi står utanför husvagnen på morgonen och käkar chips ;D

Bilder på mig! :)

<-- hehe bus ? ;)
<-- hehe ;D
<-- Denna bilden och bilden innan är inte på samma ställe.
<-- Denna bilden är lite mildare jämfört med dom ovanför ;) Denna är tagen i för middags :)
<-- hihi xD
<-- Jag va inte riktigt med i språnget ;)
<-- Lite bättre med i språnget faktist ;)

I nästa inlägg kommer det bilder på bejbii som äter dill & gräslök´s chips ! :D

Bilder på Linda ;)

Kom precis in från stallet, Linda red mest nu eftersom jag red förut och så har jag lite ont..
Här kommer lite bilder på Linda från båda ridpassen. Se och njut för det är inte ofta man får en sån här chans ;)
<-- duktig som jag va fick jag nt me hennes huvud xD Hon gör riktigt fula grimaser när hon hoppar! Det kommer ni få se på dom andra bilderna ;)
<-- Major har precis gjort en riktigt kraftig bakutspark ;) Det va de vårt ridpass nu på kvällen bestog av. Bakutsparkar. Det kommer in få se på följande bilder!
-- hehe hoppsan ? ;)
<-- duktii ponny ;) Det översta är 90 cm. Dock rev han med vänster bak :(
<-- Här är bilden då jag sa att han rev :(
<-- Nu kommer det komma 3 bilder på raken som är tagna precis efter varandra i en bildserie ;) Ovanför är första :)
<-- Här är andra :)
<-- Och här är sista :) Ni kan ju själva föreställa er vad som hände efter ;)
<-- Detta är på 60 :) Och ganska fint jämfört med dom andra *host*
<-- Och avslutar med denna som är en bildserie med förra bilden :)

HAHA Som jag sa, se och njut och ta vara på chansen när ni får den !
I nästa inlägg kommer det bilder på mig, ;D

Gick inte som vi ville..

Förlåt för seg update igår kväll.. Internet funkar inte i husvagnen, elr det funkar men det stänger ner sig lika fort igen ;)

Ska byta lite kläder nu och sen ta ut min bebis på en ridtur (a)
Ska tjata på mamma om ridhus ikväll :)

Duger inte dom här inlägget kan ni ju kolla http://dianaochmajor.myshowroom.se

Är det bara jag ..?

Igår och idag har jag stött på olika saker som 'innehåller' Never Say Never. Igår på filmen vi såg me 8:an sa dom det ett antal gånger. Idag på skolavslutningen så va de me i några av låtarna. Det är den låten som kommer upp när jag söker på 'Justin Bieber' på min spellista på datan. Det är BARA Never Say Never. Är det någon som försöker säga mig något?
Kan det vara pga att jag har vart på håret att ge upp mina framtidsplaner om en duktig hoppryttare? Är det för att jag va skit nära på att ge upp mina drömmar om att hoppa med Major? Är det för att jag vart nära på att ge upp allt jag har?
Jag har ingen aning. Överallt har jag sett det, Never Say Never. Jag förstår inte varför? O onsdags kväll messa jag och Linda om att de aldrig skulle gå att hoppa Major de högre höjderna, jag va nära på att ge upp. I går och idag har jag bara stött på Never Say Never. Ganska läskigt enligt mig. Känns som om att någon försöker säga mig något..? Men jag vet inte, asså enligt mig är det bara läskigt, men ganska coolt ändå..

Är det någon som försöker säga mig något elr är det bara ett sammanträffande?
Kanske är det Justin som försöker få mig att tro på mina drömmar?
Kanske är det bara ett sammanträffande att ajg började stöta på saker om NSN när jag va nära på att ge upp?

Jag vill ha svar på mina frågor :o


Tack!

Tack Ryan, du har hjälpt mig en hel del idag. Tack! ♥

That should be me

Kollar på den musikvideon för That Should Be Me- Justin Bieber nu. Det har vart min favorit låt sen första gången jag hörde den, dock blandat med andra. MEN jag började GRÅTA när jag såg musikvideon till den. Jag bah 'kan dom inte göra en musikvideo till that should be me?' Varje dag tjatade jag om den, sen såg jag att dom hade gjort en. Jag började GRÅTA när jag såg den. INTE  vad jag ville ha. Man kolla på musikvideosarna till Baby, somebody to love, one less lonely girl, never let you go, never say neveroch Love me.. Sen kollar man på musikvideon till That should be me.. usch. Den va så (förlåt!!!!) kass så att jag började gråta.. Inte upp till mina förväntningar alls. Inte själva musikvideon, och den där gubben som sjunger : HAN FÖRSTÖR HELA LÅTEN! usch, är så himla besviken. Det va rätt längesen jag såg musikvideon första gången. tror jag la upp ett inlägg på min gamla blogg om hur j*vla besviken jag va.. Men här kommer isåfall ett till. Asså jag kan inte smälta att den va så dålig.. Men är detta bara en 'låtsas' eller är den den officiella videon till Justin Bieber´s låt That Should Be Me?

http://www.youtube.com/watch?v=p5Jw-T4dVss&feature=related


Tonight im fucking you ;)

Lyssnar på en låt nu, as bra. Daviid som tipsa mig om den faktist, den sitter på min hjärna 24/7.

Nu när man hittat en video som någon har gjort med filmklipp på Justin med denna låten så blir de ju att man kollar på den hela tiden :D

Här kommer den.
http://www.youtube.com/watch?v=kIh0mp-31x0&feature=related
Tonight im fucking you- Justin Bieber :D

Oh yeah!

Yes! Solen kikar fram ! :D
Ska fixa lite kläder till porträtt fotona jag och Linda ska ta ikväll när hon kommer :)

Kanske sover i husvagnen ikväll ;D
Räkna me mke uppdatering ! :D

Här kommer en bild jag redigera, vad tycker ni? :)

Bilder

Här kommer 2 bilder från igår jag suttit och redigerat nu :)



Piss väder..

Jag blir sur när det är sånt här väder.. Spelar ingen roll vad man säger så blir jag sur typ. Jag har ingen ork att göra något. Sitter bara framför datan typ, det regnar ute och jag hade tänkt rida.. Får rida ikväll istället och hoppas på de bästa.
Är rätt orolig nu oxå så..
Jag tål helt enkelt inte regn..

Jag är med!

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg på http://annsoh.blogg.se  Va me ni oxå !

Worst day ever..

Min dag var den bästa ever (förutom 28 februari..) Men nu, usch.. Jag vill spola fram tiden. Fick ett sms från en Luleå kille ( ngn av Daviids kompisar). Usch asså... Jag vill veta...

Best day ever turned to the worst in just one second... :'(

JagÄlskarDig;*;*;*

Snart blire ridning ! :D

Ska bara fixa lite inne så blir det ridning sen. Ska ev rida en gång till efter maten, linda kanske kommer sen, men vet inte.. Får kolla.

Efter gårdagens ridning längtar jag !!:D

JAG HAR...

Jag såg en bild på en kompis bdb på Justin Bieber när han va i frankrike.. Han stod på en sak (kommer inte ihåg namnet) och hade eiffel tornet i bakgrunden asså omg omg omg omg ogm !!!!! jag har sååååå panik. asså omg omg ogm !!! INGA ELAKA KOMMENTARER FÖR DÅ J*VLAR... OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG !!!! JAG HAR STÅTT PÅ SAMMA STÄLLE SOM JUSTIN BIEBER. OMG OMG OMG !!!! JAG HAR NUDDAT SAMMA STOLPE SOM HAN ASSÅ OMG OMG OGM OGM OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Om man kollar ner på gatorna ser det ut som en stjärna.. asså omg omg omg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cykel cortege i Vara!

Jag kom på att jag inte laddat upp några bilder på cykel cortegen som va igår :O
Mamma kom hem med SKLT och då såg jag en artikel om de :D
Laddar upp nåra sevärda bidler nu ;)








Orkar inte lägga upp fler nu ;p ska strax kolla på tvn så ;)
Men dom där killarna som hade gröna hattar på sig typ, asså det stog 'ÖLTÄLT' i bak på deras vagn elr va man ska säga, men kollar man framifrån (utan att misstolka) så står det en skylt 'lekande barn' haha lite kul :) Men paraden va awesome och jag fick jätte många snygga kort ! ;)

Tänk.. Om 1 år är det vi som cyklar där... 

Criminal minds

Sitter och messar me älskling, Alex och Linda.. Jag och Linda ska försöka bestämma lite hur vi ska göra i helgen. Vi har snackat med dom som äger den där araben och vi ska provrida redan i helgen antagligen. Linda komemr vara med mej väldigt mke och rida denna hästen eftersom jag har Major. Jag ska dock oxå rida den. Men vi båda tycker att eftersom hon antagligen kommer rida den lika mke som mig så ska hon oxå provrida. Har vi tur, så hämtar vi den redan på söndag !!!!!! :D

Ska oxå försöka övertala mamma att köra mig och Major till ridhuset på lördag så jag kan hoppa högre! :) Linda kommer följa med då oxå och ta massa kort! :D

Antagligen så kommer det vara så att Linda kommer tillbringa i stort sett all sin lediga tid här xD Ska även ta och snacka lite me henne om den veckan jag är i jämtland... Ska checka tävlingar och annat mojjs (a)

Ska snart kolla på criminal minds och efter de criminal minds suspect behavior. Om jag inte går ifrån ngn gång mitt i för att kolla på Jersey Shore xD

Måste försöka bestämma sminket, frisyren och allt sånt tills i morgon...


Ngt fel?

Asså innan har min statistik vart skyhög. Nu har den legat på *9 i 3 dagar.. Är det något som är fel? :o
Man börjar ju fundera. Kan knappast vara exakt lika antal bloggläsare varje dag, 2 dagar i rad. Får hoppas att problemet löser sig!

Svarar på kommentarer

anna   om Dagens bild.:
cool diana !! :D<3
16 Juni, 20:04  
Svar: haha tack ! är faktist ganska stolt att jag lyckades så precis lixom ;p 16 Juni, 20:04  
Daviid Bolt ;D om Dagens bild.:
Snygg ;*
Svar: tack ;* *stolt fotograf* ;)

Bilder från dagen!

Linda har precis åkt hem, jag sitter här me nya, frächa och rykande heta bilder på mig och min ponny. Mig och min prins.

Här kommer några !

<-- inte snyggt, men wtf, man måste bjuda på sig själv! :)




Jag har inte världens snyggaste stil, nej. Men det tål att tränas på ;)

Jag skrev ju för någon dag sen elr nått att jag ville ha foderhäst som kunde hoppa. Major kan hoppa. Det är bara det att han har tyckt att det vart så löjligt små hinder. Detta är ungefär 60. Han kan hoppa om han vill. Men mamma har vart lite mjäkig sen jag ramlade av, och jag har vart sän här 'näe, men vi tar de lugnt lite till'
Men nu, jag vet att han kan hoppa. Jag vill, Han vill, Nu kör vi! :D

Du säger så himla mycke..

Du snackar så mke skit om saker du inte vet ngt om. Du säger att jag inte rider med bett. Du säger att min häst inte kan hoppa. Min häst kan hoppa. Jag rider med bett. Ja, jag har ridit med hackmore. Det är inget jag nekar till, för JAG tycker att det är bra, även om du inte gör det. Men alla har olika erfarenheter.
Jag hatar att behöva vara sån, men asså lägg dejj inte i saker du inte vet något om!

Dagens bild.

Dagens bild blir den här :



Faktist en helt ny och fräch bild tagen av lilla mig. Mest för att ni ska se hur bilderna ska se ut. Det behöver alltså inte vara massa redigering på dom. Men denna är KLOCKREN ;D
Inte jag som rider utan en kompis.

Ny kategori!

Nu kommer jag starta en ny kategori. dagens bild. kan vara lite kul. Ni läsare får skicka in en bild till min mail [email protected] och jag väljer ut den jag tycker är roligast/ finast. Ni kan skicka in från och med de att ni läser detta inlägget :)

BieberBucks ?

Det finns ju starucks, som gör otroligt goda frappucinos.. MEN hittade denna på facebook.. BieberBucks :D Dom gör säkert 1000 gånger godare än starbucks ;D Jag menar, de e Bieber lixom ;) Jag ska lätt gå dit om dom startar en sån! Finns säkert några kreativa beliebers i världen som gör de. Den lila geggan ser lite oroande ut, men vafan. blunda och drick bah :D

Maybe, Maybe not ;)

Mamma fick ett samtal av en av hennes kompisar förut. Hon undrade om mamma visste någon som ville ha en arab. Och jag vill ha en arab, har velat länge ;) Dom skänker bort den för att hon inte orkar med den längre. (det är inte mammas kompis som skänker bort den utam mammas kompis kompis ;) ) Vi vet INGET om den förutom att den är 16 år. Man tackar inte nej om man blir tillfrågad om att FÅ en häst, det gör man inte ;)
Mammas kompis skulle ringa tillbaka till mamma när hon hade fått tag på sin kompis. Eftersom vi bara har 4 boxar, och vi har 4 hästar, så kommer denna hästen och Major få gå ute på natten.
Vi ska eventuellt börja bygga lite boxar och hage och sånt dit vi ska flytta. Isf kanske vi kommer smälla upp en hage lite fort och släppa Major och den andra hästen på bete där. Jag kommer få åka dit varje dag och göra det som ska göras i ett stall varje dag. Det tar 15 minuter med bil, så mamma får köra mig dit någon gång under dagen och hämta mig när jag är klar :)
Detta innebär såklart bygge av boxar, hagar, paddock, och heldagar i stallet VARJE DAG. Men som jag skrivit tidigare, Hästar är ingen hobby, dom är en livsstil. En livsstil jag valt att leva. That´s the life ;)
Det kommer mer info när jag vet mer. Den kanske kommer redan i helgen :D


Sista dagen i 8:an..

Genomgått sista dagen i 8:an nu, awesome. Skulle gått till klockan 1, men vi skulle tydligen abra kolla på ngn jävla film sen slutade vi, så vi slutade klockan 11.
Sitter på mitt rum med Linda och har vart ute och fotat hästarna lite. Ska nog rida alla 3 sen tror jag.. Om inte Linda vill rida Jeppe ;) Ska försöka få någon att fota när det är så himla fint väder :)

Ska nog byta lite kläder och sola nu, elr jag vill de iaf :D
Uppdaterar sen med lite bilde kanske ;)

bloggsida.se

Har skaffat en ny blogg på bloggsida.se nu, jag kommer fortfarande ha kvar denna bloggen! MEN det kan vara kul att testa ngt nytt ibland :) Ska försöka komma på hur man fixar design och massa andra småsaker innan ni får den adressen ;)

10 saker ni inte visste om mig ;)

Här kommer 10 saker bara dom närmsta vet om mig, om ens dom ;)

1, Varje gång jag skrivit ett inlägg går jag in på min blogg för att se hur det ser ut i era ögon, sen går jag tillbaka och rättar stavfel och sånna små saker ;)

2, Det tar mig ungefär 3 minuter att göra en bas sminkning bestående av puder, rouge (som om att jag behöver ngn;) ), mascara och eye liner :)

3, Jag ÄLSKAR  att fota, men har ingen bra kamera :/

4, Jag är inte den som är rädd av mig utan tar mig an utmaning efter utmaning och ger mig inte förens jag klarat av dom.

5, I mars 2010 började jag gilla en kille, jag slutade gilla han när han sa 'Om du inte hade gillat Justin Bieber hade de kunnat bli ngt mellan oss.' Då bad jag han att dra åt helvete. Nu har jag hittat en kille som inte bryr sig om att jag gillar Justin Bieber ♥

6, Sen jag var 9 år har jag haft jätte många hästar, och varje gång har det varit lika svårt att se dom åka sin väg, här är namnet på några. Suprise, Tuffe (Trollskogens Triumf), Sazzie, Örvar (fodervärdshäst), Rillo (medryttarponny) Carro, Nicita, Rasmus, Jeppe, Fanny m.m

7, Utseendet går före personligheten enligt mig, det är typ 55% utseende 45 % personlighet så det är ingen stor skillnad. Men min bejbii är bäst! ;*

8, Jag har riktigt dåligt självförtroende, men nu det senaste har det stärkts en hel del.

9, Jag är inte den som bara står och tar emot skit, ger du mig skit, så får du tillbaka, fast 100 gånger värre. Jag är ingen person som man bråkar med. Bråkar man med mina kompisar, bråkar man med mig.

10, Förra sommaren va jag väl typ 'på g' me en som nu är 19. Men det blev inget :)


Hiss eller Diss?

Ibland känns det som om att jag inte bloggar något alls, och nu den senaste tiden har jag bloggat jätte mycket med upp till 10-15 inlägg / dag. Tycker ni att det är bra eller dåligt att jag bloggar så mycket? Jag tyckte de va jätte tråkigt att blogga i början för jag hade ingen som läste typ och nu har jag jätte många jämfört med förut. Och jag vet inte hur ni känner. Alltså tycker ni att det är bra och roligt att jag bloggar så mycket, eller att det bara är jobbigt att läsa?

Jag vill höra eran åsikt!
Snälla kommentera vad ni tycker så jag kan ändra på det, och så att jag vet vad jag gör bra/dåligt vad jag kan bllogga mer om/mindre om osv.. Det är inte jag som läser min blogg, det är ni, därför ska ni bestämma vad den ska handla om!

Inghet svar..

Har inte fått ngt svar från varken Nicolina eller Cassie (dom som driver bloggen jag ev ska gästblogga på ) Hoppas på att få det snart! Man skulle ev börja blogga nästa vecka redan så aa, jag borde få svar snart isf.. Hoppas att jag får de, men asså det e ganska hög påress.. Men jag ska försöka isf! :D


Data på lektions tid ? Ja tack ! :D

Är i datasalen på skolan me hela klassen nu, vi får göra vad vi vill, väljer såklart att blogga :D Har tagit maassaa kort på cykelcortegen. Dock är det lite vågat att lägga in dom i skolans data, så jag lägger in dom när jag kommer hem :) Hoppas att det inte gör ngt :)
Vi slutar ngefär kvart över 11 så aa :) Susanna sitter bakom mig och zoomar in på massa kort med folk som kollar rakt in i kameran. Bryr mig inte så mke ;)

Kollade på mina egna kort på min kamera, och fick skit av en kille som sitter breve mig för att ha tiagit kort på en kille i klassen när jag tog kort på min kompis och den där killen va i bakgrunden, men ajja. Inte intresserad av ahn, inte så speciellt snygg ! haha *no names* Men asså seriöst, jag kan ju inte hjälpa att han lixom kommer och går i bakgrunden när jag tar kort på min kompis, asså, lixom seriöst, klaga lagom *suck*

Svar till Fanny :)

Fanny om 9:ornas cykel cortege:
Snygg header :) vilket program har du gjort det i'? :)

Svar: Inte jag som gjort den utan en kompis ;) Hon har gjort den i photoshop :)

9:ornas cykel cortege

Kommer bli så jävla sad att veta att 9:orna slutar, man kommer förlora kontakten med dom. Man kan ju hoppas att vissa ändrar sig, men chansen är liten, men den finns. Jag kommer ta med mig systemkameran och ta lite kort på den. Dom kommer komma upp här i bloggen när jag kommer hem.
Kommer kännas tomt till hösten när man kommer tillbaka, man kommer inte ha ngt att prata om, för jag och Susanna snackar om 9:orna heela tiden. Men asså ändå. Man kommer förlora kontakten, man kommer i stortsett aldrig se dom mer. Och att veta att när man kommer tillbaka till hösten så ser man inte alla bekanta ansikten, de e sorgligt.. Hoppas att dom gör ngt riktigt fint, men de e klart att dom kommer göra.
Ska ut till Major en stund nu, måste samla tankarna..

Bloggar nog inge mer idag..

Ingen ridning :(

Blir ingen ridning idag då klockan är halv 9, inte så mycket kanske, men innan jag kommer in från stalelt sen isf hinner klockan bli en bra bit över 11. Inte bra då jag ska upp klockan 6 i morgon :( Och innan jag duschat är klockan säkert 12 :( Ganska så chill i morgon i skolan, slutar kvart över 11, :D Ska kolla på 9:ornas cykel cortege på morgonen :)
Skriver mer om den i nästa inlägg :) Ska kolla om jag kan ta me mig system kameran till skolan och fota lite hehe ;);)

Svar till Sandra!

Sandra om Frida Mjörnestrand gästbloggar!:
Är det sant nu att hon är gravid ??
Stackare det kommer bli jobbigt för dom !
/ Sandra <3

Svar: NEJ! Inget alls är bekräftat. Bara för att hon åkte in till sjukhuset och var lite yr så behöver det inte betyda att hon är gravid. Man blir inte yr förens i slutet av graviditeten, och då hade hon haft större mage. Så fort något sånt här händer en kändis som har pojkvän är det direkt 'hon är med barn' Never say never, MEN inget är säkert, rykten kommer rykten går. Detta är inget du ska tro på om dom själva inte säger 'Selena är med barn' Du kan tro på K-N-A-P-P-T 10 % av vad som står i tidningar. För ett tag sen skrev dom till exempel att Selena är 20. pfft. Hon fyller 19. Tro inte på allt du läser och hör. Men jag säger inte att det inte är så att hon är det. Uppdaterar när jag får reda på mer om denna katastrof! :o

Bloppis för ryttaren! :)

Slänger upp 1 % av de jag ska sälja ;) Har mängder. Allt från sadlar till borstar, hör av er på min mail om de e ngt ni behöver ha: [email protected]

<-- Sporrar 5 cm nypris 250:- mitt pris 100:-


<-- Säkerhetsväst. Lila och svart, storlek large (barn). Inte använd många gånger då jag 'trycks ihop' när jag använder säkerhetsväst överhuvudtaget.. Så den är i nyskick. Nypris 1500:- mitt pris 400:-

<-- stigbygelplattor svarta. Mitt pris 20:-



<-- Ridbyxor Royal kingston storlek 34. Endast provade då dom är för små för mig, jag köpte dom via internet och beställde fel storlek. Nypris: 600:- mitt pris 300:-

System kamera.

Jag kommer ha tillgång till en system kamera fram tills söndag kväll, vissa preioder efter det oxå. men inte hela tiden. Men räkna me maasssaa bilder ! :D
Eftersom mamma still har kalas *suck* så kan hon inte följa med mig ut och fota när jag rider.. Men när min brors farmor och farfar har åkt e de bah en av mammas kompisar här, och hon har nog inget emot att gå me ut :)
Kommer lägga upp lite saker som jag ska sälja i nästa inlägg :)

Gästbloggare på JB blogg?

Har skickat in ett mail till sveriges största Justin Bieber blogg om att ev vara gästbloggare där ver sommaren :) Dom behövde 1-2 gästbloggare under sommaren så visst varför inte? :) Jag kommer ändå bara sitta hemma och tråka och sola, och lixom aa då kan man ha me datan (: 
Hoppas de blir jag :) Men dom har rätt höga krav, men tror nog att jag klarar de, man måste va över 15, jag fyller 15 i decemeber, (hoppas dom inte går på att jag inte fyllt 15 än! jag kan ju inte hjälpa att jag är sent född :( )  Översättningarna måste vara bra, jag har MVG i engelska så jag tror nog att de går ;)

Får nog svar innan i morgon eftermiddag hoppas jag! :)

Min absoluta favorit blogg ever, har många favorit bloggar, MEN denna handlar om Justin Bieber ;)


kalas :)

Ska slänga in ett snabbt inlägg innan allt folk kommer. Mamma fyller 36 och vi ska ha kalas, och nu kommer dom första så nu måste jag sluta! Bloggar sen, kanske tar lite bilder med systemkameran, men lovar inget.

Chill dag i skolan :)

Rätt så chill dag i skolan faktist :) Kom dit halv 9 som vanligt, får höra att SO läraren är sjuk så vi har ingen so, får halvt utbrott på att dom inte kontaktat oss så att vi kunde haft sovmorgon ;) menmen, sånt e livet :P Jag och 3 kompisar gick till Torsbo och fick sitta en stund där innan någon kom och låste upp xD tänkte låna datan där och blogga av mig lite, men då vare några 7:or som tog datan och aa, vad hände med respekt för de äldre hihi *jk*

Sen gick vi tillbaka till skolan, men kom typ 5 minuter för sent till idrotten, men asså jag och Susanna bytte om på typ knappt 1 minut? När en av dom andra som gick me oss från torsbo kom ut från toan så va jag och susanna redan ute och klara xD
Efter det hade vi svenska, fick tillbaka lite arbeten.. Fick G på 2, och den där romeo och julia saken fick jag inte tillbaka, det börjar lukta IG här *sniff sniff*
Hade lunch, sen skulle vi kolla på ngn film som s*g.. men aa, va ju bara sitta och kolla på skiten, för man fick sluta sen (a) vilket va ungefär 1 timme tidigare än vad vi skulle slutat om vi hade haft vanliga lektioner :D


200 inlägg!

Detta är mitt 200 inlägg! Venneh hur jag ska fira ;) Kanske kommer på någon skojjig tävling ? hmm får fråga ällskling om hjälp, han brukar vara bra på att komma på sånna saker (a) <3

Frida Mjörnestrand gästbloggar!

Som ni vet så hade jag ju som pris på den som gissade rätt namn till min katt fick en gästbloggning + en fast länkning här på min über söta blogg (a)  Vinnaren heter Frida Mjörnestrand och här kommer hennes GB!

hej där alla läsare!
det är då jag som är Frida Mjörnestrand! Inga autografer tack! haha XD
ja under denna gästbloggningen tänkte jag berätta lite om mig själv :) Ja jag heter Frida Anna Maria Mjörnestrand, 15 år och driver bloggen www.lifeofmjornestrand.blogg.se :) den handlar om mitt liv mest :) ingen speciell “inriktning” som hästar eller Justin Bieber eller något :) visst det kan komma upp inlägg om Christian Beadles ;) men han är ju så snygg! haha!

annars gillar jag att va med kompisar, lyssna på musik, nörda sims 3, bli fotad och kolla killar såklart! haha märks att jag spenderat mycket tid med Diana? haha :D jag har känt Diana sen hon började i Levene skola typ, men det var inte förrän vi börja sjuan på Allé som vi blev kompisar :) det är oftast jag som lär henne alla svåra ord och som hjälper henne med allt som hon inte kan ;) jag är som hennes smartare hälft ;) haha mördar hon mig nu tro? XD
hon sa att jag skulle skriva om Jelena för att ni skulle tycka detta var intressant så jaja.. får la göra det :) jag är då en föredetta belieber och har en gång i tiden (typ förra sommaren) gillat han nästan lika mycket som Diana gör nu :) fråga mig inte varför jag slutade för det vet jag inte riktigt själv... jag tror det var för att Diana visade mig Christian :P  
men vad tror ni om det här med att Selena är gravid? stackars henne isf... stackars båda :s dom e för unga :S och vad kommer Pattie säga? aj aj :S

men nu tycker jag att ni ska kika in på min blogg och se vad som händer där :) och följ mig gärna på bloglovin :)
och som avslutning så får ni en liten bild på mig :)


ha det bra nu :)  och glöm inte min blogg www.lifeofmjornestrand.blogg.se !
//Frida
 

Svar om min kattunge ;)

Annica om Svar!:
varför äter den inte från mamman då? alltså diar? ;D

Svar: Den gör det, men får inte tillräckligt med näring då den inte är riktigt som den ska (venneh hur jag ska förklara xDD) men den kom baklänges och jag fick dra ut den (iiuuuu!!!) Och nu sså är den lite bortstött, inte helt, och den diar precis som dom andra, men inte lika mycket ;)

Svar!

carolina   om Har fått en beebis (a):
har den ingen mamma? :o

Svar: Jo, de har den, men det är bra om man matar den med välling och så på fat för att den ska lära sig äta själv om man säger så. Så att man sen kan blötlägga torrfoder och så satt den kan börja äta sånt :)

Min prins (a)

Här kommer 2 bilder jag tog på min lilla sötnos med systemkameran förut (a)



Ber om ursäkt för att den sista bilden hamnade på snedden, men ajja..

ska ut och rida nu, ska be mamma ta lite kort ;) ©



Nicholai, jag sörjer med dig.

Jag säger precis som Nicholai skrev i sin blogg ( http://nicholaihollesen.blogg.se ) Det är med 1 (många) tårar i ögonen som jag skriver detta. Bilbo är till salu. Nicholai´s stjärna, är till salu. Det ofattbara har inträffat. Nicholai och Bilbo är det finaste team någon kan se, ett team som alltid är tillsammans, alltid finns för varandra. Och dessutom ett team vi alla vill fortsätta se ute på tävlingsbanorna! Dom har gått igenom så sjukt mycke tillsammans. från ponnyakuten till bra placeringar. Allt. Jag började gråta när jag läste de på hans blogg, seriöst. Nicholai har älskat och tagit hand om Bilbo på ett sätt ingen annan människa kan. Dom har alltid funnits där för varandra.
Nicholai skrev oxå på sin blogg att det säkert kommer finnas någon grym liten tjej eller kille där ute som kommer älska och ta väl hand om Bilbo. Men ingen kan älska honom så som Nicholai, ingen. Någonstans i världen finns det säkert någon som älskar honom jätte jätte mycket, men INGET mäter sig med Nicholai´s kärlek.
Nu ska ni få veta hur Nicholai känner.
Han kom ut från tävlingsbanan, en sjukt bra runda, och får höra detta i högtalarna "det blev 4 fel på hinder och en snabb tid på 108,44 sekunder och kan även säga att Bilbo är till salu"
Stackars Nicholai säger jag bara.. Stackars honom. Jag har ingen aning om Nicholai visste om detta innan, men skulle kunna tänka mig det. Men ändå, komma ut från en hopptävling och höra detta. Förstår att det kändes som ett knivhugg i magen för honom.. Förstår verkligen det.

Nicholai + Bilbo = Finaste Teamet ever, ett team vi vill fortsätta se ute på tävlingsbanorna!

Nu tycker jag att ni ska besöka denna bloggen, och ge han ert stöd för han förtjänar det verkligen! ♥
http://nicholaihollesen.blogg.se 


Tillägnar min kära syster detta inlägget!

Detta inlägget tillägnar jag min syster som messade mig precis och skrev att hon inte får ha Chocko på bete i sommar! Tycker så himla synd om henne :'( Man vet ju själv besvikelsen om man inte får den häst man vill ha på lektion, men under en hel sommar, det är stor skillnad. Tycker grymt synd om henne :'( Hon färtjänar det verkligen. Hon har gråtit sen hon åkte från stallet, och jag förstår henne. Det gör jag verkligen. Saken blev ju inte precis bättre av att hon inte fick ha henne på sin sista lektion idag heller :(
Besök hennes underbara blogg : http://juliiaaroos.blogg.se

Jag Älskar Dig Syster! ♥ ©


5 minuter till bussen ;)

Vaknade 10 över 7 i halv panik eftersom bussen går kvart över, mamma bah 'Diana gå upp nu!!'. Sen sa on att klockan va 10 över 7, och när jag kommer ut till köket så sitter hon och skrattar.. Hon bah 'Du hade inte behövt stressa så fattar du väl, jag kör dej.' Då blir man aningen sur för att hon inte sa de innan.. Eftersom jag hade stressat ihjäl mig typ :P

Hann blogga lite idag på morgonen ovanligtvis ..? Hmm.. Hade det inte vart för Daviid hade jag lagt ner denna bloggen för övder 1 månad sen, nu har jag all blogglust i världen! Jag kommer på massa saker jag kan skriva om! Det finns alltid NÅGOT.

Ska fixa de sista innan vi ska åka nu, fortsätta mata Jelena (a)  Bloggar när jag kommer hem :) ©

Jelena! :)

Sitter just nu och äter en nmacka, samtidigt som jag har Jelena i knät och hon dricker välling :) Hon e så söt ;) Slaffsar så de skvätter över hela mig så jag får byta byxor innan jag åker till skolan ;p

Ja, min katt heter Jelena för att visa att folk kan ändra sig. Jasg H-A-T-A-D-E att Justin var tillsammans med Selena, FÖRUT. Nu tycker jag att dom är super gulliga tillsammans! :) Innan sa jag 'Det finns inget som heter Jelena, det kommer aldrig finnas något som heter Jelena, och det har aldrig funnits något som heter Jelena!' Därför heter min katt Jelena.

Frida Mjörnestrand gissade rätt på namnet, hon skrev 'Justina, Biebersbaby, eller Jelena' och som tack får hon en fast länkning här på min blogg OCH hon får gästblogga här! ©

Mossbrott..

Ska GÅ till Mossbrott i morgon med hela 8:an *suck*
Orkar inte .. Blää.. Måste ju tyvärr.. Ser inte bra ut på statistiken om jag är borta.. Men ajja..
Jag vet ungefär hur min statistik på närvaron kommer se ut, när jag gick i A så va jag borta mer än 75 %. Nu har jag vart borta KNAPPT 10 %.. Vilket är en stooor skillnad. Har oxå mina aningar om betyg..

Engelska: starkt G eller VG
Svenska: IG eller svagt G
Bild: G
Slöjd: G
Musik: G
So: Svagt G elr G
No: Svagt G
Språk: G elr starkt G
Matte: G

Kassa betyg, elr hur?
Jag har sagt 'jag måste satsa mer på skolan' , mina eftermiddagar ser ut ungefär så här: Klockan 5 kommer jag hem från skolan, äter och byter om till stallkläder till halv 6. Tar in Major ger hästarna mat och borstar Major till halv 7. Rider till halv 8-8. Borstar Major, lägger in kvällshö, fyller på vatten i hagen och i stallet, sopar stallet till kvart över 8 halv 9. Går in duschar tills 9.

Asså tror ni jag orkar me att sätta mig me läxor klockan 9 på kvällen om jag ska upp halv 6 nästa morgon? Nej tack.
Hela mina helger spenderas i stallet, det finns alltid något att göra, någon häst som behöver borstas, alltid något att göra i ett stall. I värsta fall brukar jag sitta me läxorna i stallet samtidigt som jag typ fixar ngt litet. Borstar som ska göras rent, schabrak, läder som ska putsas.

Mina lärare e as förbannade på mig för att jag nt lämnar in läxor, halvsover på lektionerna och inte klarar proven, men är de så j*vla konstigt då?! Mina lärare (förutom svenska läraren som har häst) säger att hästar är en hobby, som man åker till,är i 2 timmar och åker hem. Men dom har fel. Hästar är en livsstil. Inte som fotboll, en fotboll beöver inte släppas ut och tas in, behöver inte ha mat och vatten. Behöver inte bytas tecken på, behöver inte borstas. Hästar är ingen hobby, Hästar är en livsstil. MIN livsstil., som JAG valt att leva. Shit the same om skolan blir lidande, mina HÄSTAR kommer FÖRST. ©


Min blogg gillas ?

La ut lite länkar på min blogg här och där igår, fick runt 70 besökare mer är vanligt, idag har ungefär 75% av de besökarna jag fick x-tra igår besökt min blogg igen. Alltså borde den gillas, right ? ©
 

Har fått en beebis (a)

Jaa, inte så asså ;p
Kattungen jag ska ha kan inte äta själv, så jag får mata den med välling! :) Jätte gulligt, för om de får välling i nosen så fnyser den jätte sött!

Kan ni gissa namnet ?
Den som gissar rätt svar först får en fast länkning + att den får gästblogga här!  ;)

Updaten idag har vart K-A-S-S jag vet, men har inte fått ha datan på hela dagen! :'( Och har faktist haft ganska fullt upp..

Om jag hinner slänger jag upp lite planer för veckan sen, men ska mata beebis nu (a)

©

oh god..

Förra inlägget fick va inne i nåra minuter innan jag fick meddelanden på fb, msn och pm på bdb från folk som ville ha en förklaring på varför jag bloggar om jag bara gör saker som gynnar mig. Jag gör inte BARA saker som gynnar mig, utan även mina nära och kära.
Sen va de nåra som frågade om min bloggning gynnar mig. Jag har funderat lite om jag ska berätta de, men insåg sen att det inte skadar någon om jag gör de. Ja, det gynnar mig att jag bloggar. För att jag tjänar pengar på att jag gör de.
Inte på hur många besökare jag har, eller hur många kommentarer jag får.
Utan det beror på hur jag lägger upp mina inlägg. Långa inlägg som man upprepar samma sak 20 gånger på blir inte så mke, men långa inlägg med olika saker som hör ihop tjänar man rätt bra på.
Va en kompis som tipsa mig om detta *inga namn*. Så allt är tack vare henne. 
Och att jag bloggar gynnar ju inte bara mig eller hur ? Det gynnar ju alla som läser det jag skriver. Alla som tar åt sig vad jag skriver.
Ganska sjukt att jag får betalt för att jag sitter framför en skärm, skriver vad jag likagärna skulle kunna säga IRL gratis, men nu sitter jag här, framför en dataskärm, och skriver till er, samtidigt som jag tjänar pengar på de. Pretty sick huh ? ©


Kändisar är vanliga människor!

Precis som vi så är kändisar vanliga människor. Men vi förväntar oss att dom ska kunna allt, dom ska kunna stava vartenda ord. Kollade Kissies blogg nyss.. Såg att hon hade skrivit "Ja, jag har sÄtt artikeln" men det stavas "Ja, jag har sEtt artikeln" Såg MASSOR me kommentarer. Jag stavar inte perfekt. Finns ingen i hela världen som stavar alla ord rätt.
Jag klankar inte ner på henne för att hon stavade fel, men jag såg skit många andra som gjorde det. I normala fall hade jag me gjort de, men efter Nellie´s inlägg så nej, jag ser ingen anledning på att göra saker som inte gynnar mig längre.

Men Nellie Berntsson har förändrat mitt liv, precis som Justin Bieber och David Bolt har gjort. Men alla 3 på olika sätt. 
Nellie har fått mig att sluta kommentera elaka saker för att lixom bara jävlas, har insett hur fel de e ! Justin ändrade mitt liv från att må skit dåligt till att må bättre. David ändrade mitt liv från att må bra till att må bäst och lixom känna mig älskad.
Jag trodde jag hade upplevt äkta kärlek, men det hade jag inte innan jag blev tsm me David!♥

Men varför klanka ner på kändisar (även vanliga människor) som gör minsta lilla sak fel, när du säkert inte gör den bättre? Varför göra det bara för att få uppmärksamhet, bara för att vara den 'någon' alla säger till att sluta. DU får uppmärksamhet för att DU gör något som e helt fel. DU får uppmärksamhet för FEL sak. Gör ngt bra istället. ©


Det luktar REKORD!

Är på god väg till besöksrekord idag ;)
kan ni snälla söta underbara männsikor ge mig de ? (a) ©


haha aw Nellie! du e bah för gullig! :D

NellieB om Tilda och Nellie, LYCKA TILL!:
Tack Underbara Biebers girlfriend! =D
Detta ska bli så sjukt kul. Tack för att du skrev om mej <3

kram
 


Svar: hihi kolla vad finaste Nellie skrev om mig ;D Biebers girlfriend , naww :) men sorry Bieber, upptagen ;) hhahaha

Förstår dejj och hoppas verkligen att ni löser erat problem! Jag och hela min familj håller tummarna för dejj gumman! Du är en stor förebild för många i min släkt :) <3 ©
 

Ridningen idag!

Ridningen idag va super. Han gick skit fint, myyycckkee lösgjörning .. Han är lite stel, så ska be om en massage på bejbii :)

MEN när jag kom ut och tog in han, tog av han täcket så är hela han dyngsur.. Täcket har alltså läckt, ska kolla i källaren om jag har något han kan ha tills jag kan köpa ett nytt :) ©

Yeah!

Kom precis in från en jätte lyckad ridtur!  Skriver mer i nästa inlägg ;)

Mitt tidsinställda kom in i bloggen, men nu cp:ar allting, så får se om de blir några tidsinställda i morgon.. annars får jag uppdatera massor iaf!  ©


Dagens vill ha!

Dagens vill ha blir .....!!!



De här underbart snygga KL skorna! Min stil (a) ©


Sitter just nu på hästryggen ..

Lovade er lite tidsinställda inlägg, och detta lägger jag upp mest för att prova om de funkar så att jag inte gör massa tidsinställda tills i mrogon oxå kommer inget av dom upp :(
Men om detta inlägget kommer upp klockan 10 över 5 så har jag lyckats :D

Som rubriken säger så sitter jag på hästryggen nu;p
Lugn ridning, mest skritt trav och lösgörande övningar. Lite galopp, men lugnt pga att det är ganska halt i vår paddock! ©

Tidsinställda hela dagen ? ;)

Är ni intresserade av att få 1 tidsinställt inlägg i timmen + dom inläggen jag gör extra när jag har tid ? ;) ©


Pizzakväll med familjen!

Va iväg och handlade förut för vi ska göra hemmagjord pizza ikväll, (onyttigt värre .. kommer nog göra en sallad elr ngt istället:) )
Men snacka om att folket på ica nästan glodde ihjäl sig när jag kom i shorts och linne och de spöregnade ute.. haha ;) Såå min stil (a)
Lyckades ju göra bort mig lite senare.. Som ni vet när jag messar så går de typ inte att få kontakt me mej för jag är så inne i telefonen, så jag gick in i en som jobba där hahaha ;D
#DianaStyle ;D  ©


Tilda och Nellie, LYCKA TILL!

Några av er kanske vet vilka Tilda och Kimberly är ? Om inte kolla in Tilda´s blogg http://sundsvallsponnyn.blogg.se
De här jätte fina ekipage ska vara med i Ponny Akuten säsong 3!

Och dom flesta vet nog vem Nellie Berntsson och hennes ena ponny Stella är? Om inte, kolla hennes blogg http://nellieberntsson.blogg.se . Nellie och Stella ska oxå vara med i PA 3 !


Tilda och Kimberly vet jag inte så mycket om tyvärr, men hoppas på att få 'lära känna' dom lite mer under programmets gång! :) Det enda jag vet är att dom är ett jätte fint ekipage och dom är som gjorda för varandra! Jag vet dock inte vad dom har för problem, men det återstår att se :)

Och ja, Nellie Berntsson då, hennes blogg har jag följt ganska länge och vet därför lite mer om henne. Hon är en helt amazing 11 åring som aldrig ger upp. Hon driver en jätte stor blogg med flera tusen läsare. Hon är jätte snäll och jätte duktig inom hoppningen! Jag vet inte vad hon har för problem heller, men som sagt, det återstår att se ! :)

Jag vill bara säga ett stort LYCKA TILL till dessa 2 helt underbara tjejer och nu får vi alla hålla tummarna för att dom löser sitt problem under sina 2 veckor på Tobias Larsson´s gård nere i Skåne, så att dom kan komma ut på tävlingsbanorna och slå alla med häpnad!

Ett stort LYCKA TILL till er 2 tjejer iaf, och ta nu vara på denna chansen för den kommer aldrig komma igen!♥ ©

Åsikts Inlägg!

Varför ska folk få säga att ruitinerade ryttare är bättre än nybörjare? Okejj, jag fattar precis hur ni tänker nu, men asså alla ruitinerade ryttare har en gång varit nybörjare dom oxå. Alla utvecklas inte i samma takt. Alla är inte lika bra. Men alla utvecklas i sin egen takt alla sätter upp sina egna mål efter sina erfarenheter. T.ex 2 tjejer som båda är nybörjare, dom börjar på ridskola samtidigt. Efter ett halvår får den ena tjejen egen häst, medans den andra får gå kvar på ridskolan. Efter ytterligare ett halvår får den andra tjejen oxå egen häst. Den som fick egen häst först följer med den andra tjejen till stallet för att kolla på hästen och så. Hon börjar klaga på allt som den andra tjejen gör. När dom komemr till skolan så står den ena tjejen och snackar skit om hur illa den andra behandlar sin häst och vilka fel hon gör i hanteringen m.m.

Jag tycker sånt är helt fel! Den första tjejen som fick häst hade ett halvår mer på sig att vänja sig vid det otroligt stora ansvaret att ha egen häst. Och hon var precis likadan i början när hon fick sin häst.
Så tryck inte ner någon som inte har lika stor erfarenhet som du, för du har själv vart i den situationen!

Men vilken av de här 2 tjejerna tror ni hade mest erfarenhet? Hon som fick en häst 'kastad' över sig innan hon var redo, eller hon som väntade och gick på ridskolan ett halvår mer för att vara säker på att hon klarade de ? ©


KontrollFreak#1

Det förra inlägget, detta inlägget och alla inlägg som kommer efter detta är det MASSA arbete bakom. Det är lixom inte bara 'skriv in skiten i bloggen och publicera'. Eftersom vissa av min inlägg försvinner (?), så skriver jag först i ett vanligt A4 anteckningsblock, sen i datan och samlar alla i en och samma mapp så jag bara kan gå in dit, hämta inlägget och lägga in det igen om det skulle försvinna. Smart huh ? ;)
 
Och eftersom jag från och med nu har begränsad användning av internet (buhu!!!:'( ) så om jag skriver dom i datan när jag inte kan använda internet så sparar jag massor med tid när jag har internet! :D

Lite överdrivet att inte skriva dom i datan direkt kanske, men asså om man sitter i skolan på första lektionen och kommer på värsta åsiktisinlägget, så kommer man ju inte ihåg det när man kommer hem på eftermiddagen. Då kan man ta anteckningsblocket och skriva där  och lägga in i datan när man kommer hem :)
Jag känner mig ovanligt smart nu ! :o ©


What You Mean To Me

Can´t blame you for thinking that you never really know me at all.
I thought i was protecting you.
Here I´m with all my heart and I hope you understand what you mean to me.
I know I let you down, but I´m never gonna make that mistake again.
You brought me closer to who I really am, come take my hand cause i want the world to see what you mean to me.
Just so you know, I´m sorry.
I never wanted to hurt you.
Everytime I think of you I think how you pushed me to be the one I really am.
Here I´m with all my heart and I hope you understand what you mean to me.
Come take my hand cause I want the world to see how much I love you! ♥ ©

Selena gravid ?

Antingen har 'lillflikkan' gått upp i vikt, elr så är det som jag sagt hela tiden.


 kollade på lite bilder från förra året och jämförde med nu, då va hon verkligen en pinne, men på denna bilden verkar hon ha fått lite mage. Vad tror ni,
Gått upp i vikt under sin semester men Justin Bieber, eller är disney stjärnan gravid ?
Jag skulle tippa på gravid faktist. Jag säger inte att det är rätt! MEN det ser ut så på magen.. hade hon bara gått upp i vikt så hade hon fått mer över hela magen om man säger så, nu e de lixom bara en bula.
Hur kommer ni reagera om dom gick ut med att Selena är gravid ?
Jag skulle nog bli lite ledsen, för jag tycker inte att varken Justin eller Selena har tid med barn just nu. Men jag skulle samtidigt bli glad för Selena verkar vara en underbar person! Och båda skulle nog bli jätte bra föräldrar!

Vad tror ni? Kommer vi få se en liten Jelena snart ? ;) ©


 

Slut på kopierandet på min blogg!

Har tröttnat på att personer tar mina inlägg, ändrar några ord och säger att de e dom som skrivit de. Jag kommer sätta copyright skydd på ALLA mina inlägg, mina bilder. Jaa allt.
Så ser ni denna bilden :

på mina inlägg betyder det att ni INTE FÅR KOPIERA DET! I slutet på varje inlägg kommer jag även sätta ett copyright märke. Och finns det ett sånt märke på någons bild eller text, betyder det att den personen som satt märket antingen kan ta betalt om någon vill ha bilden eller texten. Och om dom tar bilden/texten utan de så kan man (otroligt egentligen) anmäla det till polisen.

Är otroligt trött på detta nu.
The end of taking my stuffs from my blog. ©


Nej tack, jag avstår!

När jag såg att jag hade lite över 170 inlägg så ångrade jag mig om att flytta till respektive kategori. Men från och med detta inlägget så kommer alla inlägg vara placerade i respektive kategori. Hittar du inte ett visst inlägg så går jag in 'bakom bloggen' och länkar elr liknande till det inlägget ni inte hittar :)

Nuså :)

Har lagt in mer kategorier, ska bara flytta över ALLA inlägg till den kategorin som hör hemma *suck*


Testade, men nej.

Testade en ny logga, men den blev oxå vit i bakgrunden, så jag fortsätter med den här :)


Byte av logga!

Då loggans bakgrund är vit, så passar det inte in med de lila, så jag ska ta en annan logga. Ska börja fixa och dona med lite småsaker här på bloggen, mer kategorier och försöka fixa lite tidsinställda hiss och diss, dagens vill ha, åsiktsinlägg m.m :)



kallt :(

Ska dra mig ut i kylan och mocka åt Major, fixa foder och får se om jag orkar mocka paddocken nu, annars gör jag de när det är uppehåll ;) Måste verkligen göras, nu kan jag inte skjuta fram de nå mer!

Jag fixar kategorierna när jag kommer tillbaka in :)


Jag kanske byter logga sen, det beror på hur Linda har gjort designen :) Men de får vi se då :)


Hiss och Diss!



Folk som inte vet vad dom pratar om, klankar ner på andra och säger att en annan tjej rider mycket bättre än oss. Den tjejen som gjort detta har aldrig någonsin träffat varken mig eller den andra tjejen hon trycker ner. Hon vet inte vad vi har för erfarenheter eller något. Hon bara ANTAR att vi rider sämre än den tjej hon försvarar för att hon vill ha rätt. Men hon har inte rätt. Hon har så fel som man kan ha.
Man kan inte säga till någon man aldrig sett rida, någon man inte känner elr ngn man inte träffat  "hon rider mycket bättre än er" vafan? Hon vet inte ens hur vi rider.
Det kommer ett åsikts inlägg om detta sen. Ska fixa lite mer kategorier och sånt t.ex för hiss och diss, åsiktsinlägg, dagens vill ha, m.m :)



Att jag har fått en ny header! :D Design är oxå på G tror jag ;)
Kommentera vad nu tycker om headern, och kolla http://ivanssons.blogg.se (det är hon som gjort headern;) )


Vakna upp med Justin Bieber

Okejj, nu såg jag att rubriken såg lite fel ut och den kan misstolkas. Men det är absolut inte på det sättet jag menar! Jag menar att istället för 'Vakna upp med the voice' så 'Vakna upp med Justin Bieber'. För det va de jag gjorde i morse nämligen ;)

Jag är lite konstig på det sättet att hur djupt jag än sover, så hör jag Justin´s musik. Det va på 'MTV breakfast club' så spelade dom Justin Bieber- Baby. Och jag sätter mig upp i sängen och höjer volymen som en robot eller nått?
Ganska sjukt ..


yeey :D

Linda håller på att lägga in en ny header åt mig nu :)
kolla hennes blogg ! http://ivanssons.blogg.se Har as snygga bilder ! :D


The First Time

Ska kolla på 'The First Time' nu, David´s kompis Zakke hade tydligen sett den och den ska vara bra sa han så, får väl ge den en chans då ;p


Ridningen!

För en gångs skull e jag skit nöjd med ridningen!♥
Kan bero på att David fick mig på bra humör precis innan..

Är jag sur/lessen så söker jag mig oftast till någon/något jag tycker om och söker trygghet där. Men är jag sur så smittar det av sig på hästen och då går det inte som man vill. Men vi har ökat kraftfodret till Major ganska mke nu, och han e jätte pigg och jätte glad! Och jag me ;) Men de va lite halt eftersom det har regnat så jag galopperade bara lite idag :)


headern e borta..

headern är borta.. igen.
någon snäll och söt sak som kan göra en ny header till mig ? och en design :) <3

Filmrecension ;)

Tänkte skriva lite om The Last Song.
Helt sjukt bra film, bra skådespelare, bra filmat. Började (som vanligt) gråta på vissa ställen i filmen. Den är sorglig, men det finns oxå ställen då man helt enkelt måste skratta! Jag ser det mest som en typ kärleksfilm. Och faktist en film jag tror t.ex David skulle stå ut med att se ;)
Perfekt film om man ska sitta hemma och mysa me ngn man gillar, elr bara några kompisar. Sjukt bra musik e de me.
Jag är inget precis 'fan' av Miley, men jag lyssnar på vissa låtar hon gjort t.ex 'can´t be tamed' och 'party in the usa' och fler. Det är absolut inget fel på varken Miley elr hennes musik. Men jag är mer fäst vid Justin Bieber. Men lyssnar såklart på annan musik oxå :)
Tillbaka till filmen ;p

Det är en film jag skulle kunna se hur många gånger som helst i rad utan att tröttna. Och en film jag verkligen rekomenderar till dom som inte har sett den! Oavsett om du är tjej eller kille, gammal eller ung, det är en film du kommer gilla. T.ex som förälder kan man förstå sig på hur jobbigt det kan vara för ens barn att träffa sin ena förälder man inte träffat på några år, både tjejer och killar i tonåren kan förstå hur den andra känner sig i vissa situationer, föräldrar kan förstå sig på sitt barn på ett annat sätt utan att bli sura på barnet när de inte vill snacka (känn dig träffad mamma.. )

Likadant om man träffar en kille på sommaren blir det de man kallar 'sommarromans' och det är inget jag kan rekomendera. Träffa en kille förra sommarn och vi umgicks rätt mke, men när vi kom tbx till skolan så snackade vi knappt.. Så tänk på att om ngn säger 'sommarromans' så slutar det när man kommer tillbaka till skolan igen, det är inget som fortsätter och det är absolut inget jag kan rekomendera.
 
Men en sak jag kan rekomendera framför en 'sommarromans' är att satsa på ett moget och seriöst förhållande, utan otrohet, svartsjuka och avundsjuka inblandat. Och detta ska inledas med en person du verkligen tycker om. Inte någon du har så där 'småvarma' känslor för, för då kommer det aldrig att funka!


Nu e svenskan klar *host*

Nu är svenskan klar och skickad.. hahahahhha men jag skrev ett vanligt om de man skulle skriva om och sen sa Alex att jag kunde skriva en uppsats om hur otroligt dumma lärarna va oxå. Och de har jag faktist gjort ;) Dock så skickade jag de inte som tanken va från början.. Men jag har go lust att göra de asså.. och vill jag göra nått så gör jag de förr eller senare.. men jag väljer nog senare tror jag ;) hihi .. Men den är sparat i säkert förvar in i 59 mappar i en mapp som ligger i en annan och aa ;p haha och den sista mappen är de lösenord till så aa ngn kan ju försöka läsa de x)

det blev inge bra svenska arbete, men det tog som sagt inte mer än 1 timme. Jag kommer få IG i svenska det vet jag redan. Men jag har VG i engelska så aa ;p


Man blir ju glad :)

hanna  om The Last Song:
tjenare ! såg din komentar på nellies blogg ! letar oxå efter en häst o ska ha en foder häst så länge ! ;) men denna hästen ksn skulle kunna passa dej !;) ett förslag bara ! känner nt dej !men, men !XD<33

Max D-ponnysto hoppning uthyres
Börjedalsgård hyr fr.om mitten av aug ett 6 årigt D-ponny sto, mbrun-svart,till hopp intresserad rut.ryttare,för träning och tävling.En superärlig ponny som hoppar allt, helt otittig och modig.Kräver ngt bestämd ryttare i dressyren,men älskar att hoppa.

Svar: Man blir ju glad när man har kommenterat något på någon annans blogg och sen får ett svar från en läsare på den kommentaren! :) Det betyder ju att dom visar intresse, så creeds till denna tjej! Kolla hennes blogg! Hästälskare och Justin Bieber älskare, bättre kan de ju inte bli asså ! ;)
Den hästen hon tipsade om verkar faktist ganska intressant, så ska nog ta kontakt med dom tror jag *hihi* :)

Fan!

Mamma fick ett sms av min svenska lärare nu om att jag måste maila mitt svenska arbete till henne sen.. Jag har inte ens börjat.. Skriver om filmen när jag är klar med svenskan!!
Jag skriver om Romeo och Julia.


The Last Song

Sitter och messar me älsklingen samtidigt som jag kollar på The Last Song med Miley Cyrus och Liam Hemsworth i huvudrollerna. Hel grym film asså! Sett den hur många gånger som helst förut, men jag tröttnar aldrig. Börjar gråta på vissa ställen i filmen. Helt klart bästa filmen. Förutom Never Say Never såklart ;)






Ridhuset i helgen ..?

Jag har skrivit om att jag och Major inte kommer kunna komma ut på tävlingsbanorna, det kommer vi kunna om jag satsar. Men vi kommer ändå inte kunna komma upp i dom höjderna. Jag ska se om jag kan få mamma att köra oss till ridhuset i helgen om jag mår bättre så jag kan hoppa. Om han har dålig syn så kke han inte ser mina naturhinder, dvs de kan gå hur bra som helst om hindren är målade! Ska iaf snacka me mamma. Får göra de när hon kommer in från stallet. Och då tänker jag inte fega, jag tänker hoppa, ramlar jag av, visst fine. MEN jag kommer sitta upp igen. Precis som alla andra gånger. Jag kommer pressa Major, i en lagom mängd. Jag kommer pressa mig själv as mke för att JAG SKA. Vi kanske iaf kan komma ut på ngn lokal då och då. Men JAG måste få honom att VILJA. JAG måste få honom att hoppa. allt hänger på mig.

Uppdaterar mer sen om hur de blir. Ska även försöka dra mig till Skara i helgen och kke köpa lite saker ;)


Vad får er..

Vad får er att just läsa min blogg ? Skulle vara lite kul att veta de ;)
Vad kan jag förbättra me bloggen?


Gråter floder.

Har slängt fram ALLA saker Nicita någonsin bärt, alla våra rosetter, priser, kort, allt. Mina minnen tsm me henne som jag trodde skulle försvinna om jag fick nya minnen me Major, dom försvinner aldrig, dom blir tydligare. Alla hennes saker ligger på mitt golv, ingen kommer in, och jag kommer inte ut. Precis så jag vill ha de just nu, alone with my memories.

Är man lessen så kke inte bästa sättet är att stänga in sig på sitt rum och låsa dörren innifrån, men det är mitt sätt att kunna tänka, samla tankarna, samla nya krafter för att göra nya saker.

jag har fortfarande kvar bilderna jag fick från uppfödarna, på nicita och hennes mamma, nicita som föl, och nicita och hennes föl. Kan inte kolla på dom..  de går bah inte. När jag förlorade Nicita förlorade jag allt. Förutom David, när Nicita gick på transporten, det va nog dom jobbigaste sekundrarna i mitt liv. Men även om David nt va me så tröstade han mig iaf, jag måste verkligen vart skit jobbig den dagen.

Har så otroligt många minnen me Nicita asså, här kommer en bild.

Båda kollade in i framtiden vi båda hoppades på att få uppleva tillsammans, men den kom aldrig.

Både jag och hon va i så sjukt bra form på denna bilden, allt hade gått super, ingen av oss visste dagen som skulle komma. Hon hade världens finaste muskler, va i fin form och tävlings kondition. Jag va i bra form, gymmade, sprang, förlorade vikt som bara den. Alla sa åt mig att sluta träna så mke, vet ni varför jag tränade så mke som jag gjorde? Jo, här kommer svaret. För att jag va LIVRÄDD att behöva sälja Nicita. Men det va inte vikten som va problemet, de va längden. Och den kunde man inte göra ngt åt.. tyvärr..

Vi va som gjorda för varandra.
Om jag kände mig ensam så vände jag mig till henne, behövde jag gråta så gick jag till stallet, satt upp och låg på hennes rygg och grät, ibland upp till flera timmar. Va jag lessen och behövde prata så pratade jag alltid med henne, för jag visste att det jag sa till henne stannade där lixom. Och det där skit snacket om att hästar inte förstår vad man säger, det gör dom. 

Hon kom alltid först. Hon gjorde allt jag bad henne om. På denna bilden va de ca 20 cm snö, 2 veckor senare va de ungefär 50 cm snö, jag bad henne galoppera, hon galopperade. Hon gjorde allt för mig, precis som jag gjorde allt för henne.

JagÄlskarNicita!!♥


Börjar dagen med..

Börjar dagen med att sitta och kolla igenom massa 'ponnyminnen' (eftersom Major är appaloosa räknas han som häst även om han bara är 147 cm i mankhöjd *tror jag* ) dom flesta med Nicita, men även med min islandshäst jag hade på foder för x antal år sen.
Kollar på lite videos på mig och Nicita från i vintras .. #memories
Kollar även på videon på mig och Major på provridningarna och nu, och shit vilken skillnad asså! båda har utvecklats sjukt mke, jag kan alla hans knep nu, det är inte lika lätt att tappa balansen, jag vet vilka knep han gör och i vilka situationer han gör dom.


Logga :)

Som ni såg i slutet på förra inlägget la jag en liten logga där ;)

Tror inte att bloggen blir lika tråkig då, efterosm jag inte lägger in bild i varje inlägg, så blir de ändå en bild elr aa ni fattar :)


Hatar skolan!

Hatar skolan, fick ett sms av Susanna igår, ganska sent om att svenskan, son och non måste va klar idag, annars får man inget betyg.. Men om man e sjuk måste dom väl fatta att man nt kan lämna in de då elr :O I ochför sej så har jag nästan gjort klart no:n och so:n, men svenskan har jag knappt börjat me, men får jag inget betyg i dom 3 så visst fine. idc. Inte mitt fel att lärarna nt har ngn hjärna så att dom nt fattar att dom inte kan kräva att man ska lämna in massa skit om man nt ens är i skolan. idioter.



Svar!

Daviid Bolt ;D om Sjuk! :(:
Naww ;* mår du inte bra älskling? :'( <3<3<3<3

Svar: näe, mår fortfarande lika dåligt :(:( Vaknade upp o morse och allt bah snurra :'( <3<3<3<3

Hjälp!

Jag letar en hoppglad fodervärdshäst under sommaren, eventuellt längre om allt funkar. Minst 6 år, och max 15! Ingen hingst! 145-160 cm i mankhöjd. Ska kunna hoppa de högre klasserna.
Är eventuellt intresserad av fodervärdsskap för senare köp! Ska vara snäll i hanteringen, lugn vid uteritter och pigg och glad att rida. Teckningen spelar ingen roll, det är inte utseendet som räknas ;)
Öppen för alla förslag, provrider det som låter intressant!
Kontakta mig:
Facebook: Diana Folkesson
Dayviews: Daviidschey eller Aerox11
Eller kommentera detta inlägget så kan vi prata mer via mail ! :)

Sjuk! :(

Åkte hem från skolan redan efter 1:a lektionen pga att allt bara snurrade. Visste knappt vart jag var, kändes som om att jag va riktigt full ungefär ..
Jag kände redan i morse att jag va lite yr, men mamma trodde som vanligt att jag fejkade och sa att jag skulle gå iaf. Min lärare tyckte att de såg ut som om att jag hade feber, så jag ringde mamma och mamma sa att jag skulle försöka första lektionen. Som vanligt så får mamma hämta mig för att jag verkligen inte mår bra. Somnade nästan i bilen på väg hem, och då e de ngt som e fel. Somnade ju i bilen påvägen till och från skara igår oxå ;o

När jag kommer hem så lägger jag mig i sängen och somnar nästan direkt, sen vaknar jag av att Susanna typ halvt sms bombar mig och frågar om jag sover, jag iggar smsen och vänder mig om, sen får jag ett till och de va från David. Och jag vill inte precis dissa han så de svarar jag på ;)

Kan typ inte stå upp utan att jag blir yr, så jag kan typ röra mig i 5 minuter sen måste jag sätta mig igen ..
Har fått gjort lite iaf..


kanske slänger in en hiss & diss sen och 'dagens vill ha' men aa, venneh. Beror helt på hur jag mår!


Ridningen

♦Ingen kommentar♦



Ska leta efter en fodervärdshäst som jag kan ha under sommaren och ev längre om allt funkar. 145-160 cm i mankhöjd, hoppglad, pigg men snäll. Sto eller valack, 6-15 år. Ska kunna hoppa de högre klasserna!
Har ett litet hemligt projekt på gång som ni inte får veta än, men så fort jag vet om de blir av så kommer de komma upp här i bloggen !


Får inte ordning på mina tidsinställda inlägg, så kommer inga i morgon :'(

KL vs Whitaker?

Vilket tycker ni är bäst ?
Jag har inte vart ngt 'märkesfreak' innan. Men när jag såg de där witaker ridbyxorna så va de love ♥
Men kan man mixa och matcha olika märken utan att de blir öveerdrivet ?
Vilka färger kan man blanda så att de ser bra ut ?
Sånna frågor snurrar i mitt huvve dygnet runt. Varje gång jag byter t.ex schabrak tänker jag 'men tänk om de inte matchar resten nu då ?' Jag är väldigt fixerad just vid en färg, men t.ex usa´s färger går att matcha ihop, om man gör de på rätt sätt. Jag vill ha rött, är helt upset me de nu. Men jag vill heller inte att de ska bli för mycke, som de lätt kan bli om jahg köper röda benskydd, röda ridbyxor och röda tretorn, samt ngn röd väst elr jacka. Asså, de kan så himla lätt bli för mke om man inte tänker sig för.
Jag vill oxå ha en sån där hjälm med sveriges flagga på, men vad e de för mening att köpa en hjälm för flera 1000 kronor om man måste byta den när man ramlat av en gång ? Förstår mig inte på sånna människor.. Den hjälmen jag har nu, den kostade 600 och e underbart skön och billig. As bra kvalite!


Ska rida lite nu, bloggar mer sen! Om jag hinner ska jag fixa 1 tidsinställt inlägg under varje timme i morgon från klockan 6 på morgonen tills klockan 5 på eftermiddagen då jag kommer hem från skolan! :D

Hiss & Diss

Lägger in en hiss och diss nu :)

 såg detta schabraket på skara hästsport och de va love ♥
Men kolla hur de ser ut med en sadel på :(
Inte snyggt alls :( !
Blir en diss från min sida.

 De här skorna såg jag me på SHS.
Snacka om copycat från converse, elr undra egentligen vilket av dom som kom först ?
Men dom e snygga och bekväma! Billiga va dom oxå, ska nog köpa dom nästa gång jag åker dit! :)
Snygga och perfekta för dej som älskar KL!

Bilder!

 Röda whitaker benskydd som antagligen blir nästa köp eftersom Major slår ihop :(

 Röda tretorn, är verkligen i behov av nya ridskor/stövlar. Men är rädd att de blir lite övermatchat om jag köper röda benskydd, röda tretorn och röda ridbyxor.. Hmm.. får ta och fundera på de där ..
De röda e as snygga, men som jag skrev innan, är rädd att det blir övermatchat ..

Skara Hästsport!

Va i skara förut för att min brors pappa skulle in till Jula. Och precis intill Jula ligger ju Skara Hästsport, och jag kunde ju inte hålla mig därifrån såklart ;) Såg ett pas as snygga skor i cenverse form, fast me KL ♥
wilket tycker ni, kingsland eller whitaker ? Vill nt mixa och matcha olika märken för mke ;p

När jag hade Nicita va jag helt upset med blått, eftersom lilltjejen va sååå söt i de ♥
men nu så gör det ont att ens kolla på blåa saker i t.e en hästaffär. Tyck att de e löjligt, fine. I don´t care.
Jag har velat ha röda whitaker ridbyxor ganska länge nu, men rött och blått, naa..
Så jag ska börja samla på röda saker till Major nu, han passar i de !

Nästa köp blir nog röda whitaker benskydd!
Funderar även på whitaker ridbyxor ;)

Bilder på lite saker jag vill ha kmr i nästa inlägg !


Pannband för old memories

Idag så har jag gått igenom mina hästssaker, lite som ska sparas, säljas slängas, osv. Jag har kollat på mina och Nicitas rosetter, tog även fram tränset där jag hade pannbandet där det stog 'Nicita'. Ett sånt här e de :

Det gjorde ont att se de igen, riktigt ont. Jag har tagit av pannbandet från tränset, putsat det och hängt upp tillsammans med våra priser #memories


Kommit hem !

Kom hem för en stund sen, har inte gjort så mke, men ska byta lite kläder nu och gå ut och fylla på vatten till hästarna och lite sånna småsaker innan maten e klar. Sen ikväll ska jag även skämma bort min prins (Major) med lite korv & bröd med äpple festis! :) hihi konstig häst jag har jag vet, men han gillar de så fine ;) Tog ett snack me veterinären förra gången han va här om de va normalt om en häst åt korv med bröd och äpple festis och vad de kunde få för konsekvenser. Han frågade dom på jobbet och dom hade aldrig sett en häst som äter korv med bröd & äpplefestis. Så han sa att det inte var normalt, men de va absolut inget farligt! Jag kollar alltid upp saker och ting innan jag sätter som i verk så att inget kan skada min häst ♥

Drryyyggtt (a)

sitter på torsbo och har aass trök. Ska snart börja klippa lite i vår film, ska bara vänta så att datan blir ledig.. När vi e klara me de så får vi sluta, så hoppas att vi får den rätta datan snart iaf . För jag vill heeemmm!! :D

Ska spela kort me evelina och susanna nu. bloggar sen :)

Neej!

Måste åka buss i morgon för min bror ska till dagis så mamma hinner nt köra mig .. så om jag ska bli klar måste jag gå upp klockan 6 :'( ska ju ha me mejj datan och vill egentligen nt åka buss me den, men de e ju ingen fara. Fast ska typ kolla om hon nt kan köra mig iaf för behöver va på torsbo typ 20 i 9 så de borde hon hinna :) Pallar nt gå upp så tidigt..


Tidsfördriv

du har under den senaste månaden...
målat dina naglar: ja klart!
pussat det motsatta könet: nepp
sjungt en tjejsång: bieber-fever här vettu ;)
dansat framför spegeln: aa ;p

varit kär: varje dag (a)
skrattat med din bästa vän: yepp
varit utomlands: aa xD kom hem i går xD
hatat någon: japp
köpt kläder för över 700 kr: japp
köpt mat för över 100 kr: haha , levde på mcdonalds i paris ;)
pussat en kille: nepp
köpt skor: aa xD
önskat dig långt långt bort: norrköping♥

Vad..
har du på dig nu: jeansshorts och linne ;p
är klockan:21:14
ser du om du kollar rakt fram: datan och min stooooora nsn Justin bieber poster
älskar du mest på denna jord: David Bolt ♥

har du för tapeter i ditt rum: blå, men dom syns knappt xD
favoritgodis: venneh
vad använder du för mascara:  maybelline new york
är det pinsamaste du har i din väska: venneh ?
 
tycker du om killar: killar, nej, kille ja.
brukar du göra en lördagskväll: messa me sötaste, datan & tv :)


Vem..

är din bästa vän: susanna
sov du senast brevid:  Bolt ;D
är närmast ditt hjärta: david
inspirerar dig: olika, men typ kör mest på min stil xD
tycker du är coolast i din klass? venneh ?
hatar du: kissie, micah, och mååånga mer
brukar du umgås mest med: susanna

pratade du senast med: Sms david, live mamma
pussade du senast: Bolt ;D

Ska man måsta åka till Tyskaland ?

Jag skrev ju förut att jag va lite osmart som satte på naglarna innan jag ridit och duscat och så. De va nog inte så osmart faktist, elr jo, men ändå. Jag köpte lösnaglar på färjan hem från tyskland till danmark för att dom va så billiga och jag gillar´t ;) men lösnaglarna som man kan köpa här i sverige lossnar ju så himla lätt :( Därför trodde jag att de skulle va ett misstag att sätta på dom innan jag red och så. Men nu  har jag både ridit, duschat, och plockat lite saker på mitt rum, och otroligt nog sitter alla kvar :D ska man behöva åka till tyskland för att köpa saker som håller ? Mina nagar brukar aldrig hålla såhär länge ! :o jag hade lösnaglar innan jag åkte till paris. Jag köpte dom på fredgen och på lördag när jag va i stallet så lossna 2, nör jag duscha lossnade 1 till, så jag har nt höga förväntningar på naglar nu, men domma e bra! Åka till tyskland för att köpa kvalitetsgrejjer haah.

Brukar ju nt va så populärt att vara bitchig/ divig om man håller på me hästar, då bryr man sig oftast inte, vilken tur att jag kan stolt bryta den trenden då ;) hihi
Kan vara en riktig bitch .. När jag börja 7:an va de INGEN som trodde att jag ens skulle gå i närheten av en häst. när jag sen berättade att jag hade 4 egna så blev de många blickar och tappade hakor.. ;)

Ridningen

♣Ingen kommentar♣

Kan inte skriva .. Mår skit .. Har ont ..


♦GodNatt♦

dagen

slutade tidigt idag, typ halv 2 elr ngt ? Hade ju elevens val och jag har film så de e rätt så lugnt, men de blev en hel del as garv oxå faktist ;)
De e samma i morgon, men då ska jag ta me datan direkt och inte be mamma komma in me den senare ..

Har satt på lösnaglarna jag köpte på färjan från tyskland till danmark nu ;) Awesome giirl :D
Fast ska ut och rida nu,  och de hade vart bättre om jag gjort de när jag ha ridit sen och duschat och allt sånt, menmen, antar att det blonda har stannade kvar när jag färgade håret ;)

mer update när jag har ridit sen ;) blir nog bara lite skritt idag eftersom M har stått medans jag vart i paris så börjar lugnt :) Ska försöka fixa träningsschema till både mig och han och sen sätta lite mål och så :) ♥

Torsbo

Sitter på torsbo nu och väntar på bussen, eftersom mamma kom in me datan förut så ville hon inte köra en gång till så ajja.. men får sitta här tills 16:10 då bussen kmr, kan ju hoppas att Daviid kört klart snart, börjar bli ganska tråkigt :/

jag vill bah hem, elr näe.. Till Norrköping ♥

♥Daviid & Diana 4-ever♥

Har min data brevid mig på golvet, men asså har inget internet på den men bloggar när jag kmr hem sen (a)

Jävla åska ..

Jag skulle ha duschat nu, och när jag hade balsamet i håret så försvann strömmen i typ 3 sekunder, och då sköljde jag ur balasmet så jag får väl duscha en gång till sen elr i morgon bitti ..
Ska be mamma köra mig till skolan i morgon, har ju elevens val så ska grejja me film hela dagen , ganska drygt och om jag ska vara ärlig så har jag lite ont i huvudet och känner mig illamående, men men, hoppas jag kan gå (:

Btw, sorry Daviid ;) ♥

baby i´m back !

E hemma nu *pust*
Har vart awesome. 23 timmar på en buss några härliga dagar i paris me najjs solbränna och 23 timmar på en buss.

Har vart en massa känslor inblandade i resan. Jag t.ex har suttit och gråtit en hel del, vet dock inte hur många som sett de eftersom jag försökt hålla inne de oc gjort de när alla andra somnat elr ngt, men för ngr dagar sen så satt jag, Anna och Frida på vårt hotellrum och snacka, vi börja snacka lite om mig och Daviid. jag kände lixom hur tårarna började bränna bakom ögonlocken och jag klarade inte hålla tillbaka de längre. Satt och grät i flera timmar. Men men, satt och krama Bolt lite då faktist ;) Varje morgon önskade jag att de va kväll igen, jag gick och längtade tills vi kom tillbaka till hotellet på kvällen. men ju mer jag längtade, ju längre verkade de ta.
Även om jag e hemma nu så är allt inte perfekt, jag saknar en person ♥

I want you here baby ♥


Idag åker jag!

Idag åker jag till paris me världens underbaraste gäng, några av dom iaf ;) hihi
Kommer sakna alla sjukt mycke asså!
Har packat de allra sista nu, väntar på älskling att han ska svara på mitt sms .

Har på mig detta snygga linnet:


Och en vanlig bild, lite mer normal ;)




RSS 2.0