Daviid Läs!

Bussen går från Vara i morgon klockan 11. Och jag kommer kunna smsa fram tills vi lämnar sverige, sen blir de bah ngr korta sms på kvällen om hur mke jag älskar han ;)

Sen kommer vi hem den 6 igen och bussen är i Vara klockan 16:00 ca. Men jag kommer messa när vi kmr inom sveriges gränser. Vet fortfarande inte om jag kommer ha tillgång till internet .. men kan hoppas!

ILoveYou;*;*<3<3<3

Tagga Paris!

Kom hem från skolan nu, och nej jag ljuger inte. Men först så va vi och kolla på ett par skor, sen åpkte vi och hämtade en stooor resväska eftersom den jag börja packa i va överfull innan jag ens va halvklar. Sen åkte vi till Ljung och köpte maassoor me godis tills bussresan ;)  Träffade Emelie där ;D

Asså så jävla 7kt att vi åker i morgon ! :o Tiden har gått så fort asså ..



Powerwalk!

Vart ute och gått nu :) Gick gandka fort faktist xD när jag kom hem så mockade jag paddocken sen gick jag in och tränade inne haha ;)
Så nu istter jag här och kollar på "room raiders"

De e ingen som kan förstå hur svårt de kan va att klara sig utan sin pojkvän i 1 vecka?!  Alla bara klagar.. seriöst .

Och va fan me de där "killar får inte gråta" eehh, jo de får dom!
Skrev klart svenskan innan jag gick ut och gick, och nu ska jag packa de sista :)

kanske uppdaterar mer sen om jag orkar :)

Så sant som de e sagt!

Linnea  Svarar på kommentarer!:
Helt sjukt hur folk håller på bara för att man gillar en viss artist! Lixom vad är det som gör att Justin skiljer sig så mycket från andra artister? Dom är ju artister allihopa! Eller är Chris Brown, Usher och andra artister som jobbat med Justin oxå lika "töntiga som Justin" ?! Borde ju inte spela någon roll vad man gillar för artist! Men jag gillar ju Justin bäst haha<3
Svar: de e så sant som de e sagt! Jag fattar inte, vi låter dom gilla vem dom vill, men om vi gillar Justin så går plötsligt världen under ..
om

3 olika hårfärger ;)

Vet ni vad jag kom på igår när jag hade hårfärgen i håret ? :D
jag har vart tsm me Daviid i snart 4 månader, och under de 4 månaderna har jag haft 3 olika hårfärger hahaha ! 
Först blond, sen ljusbrunett och nu mörkbrunett haha ,


2 dagar kvar!

2 dagar kvar tills man åker till Paris nu då :) Jag och Susanna satt och snacka lite på svenskan förut, elr aa, jag halvsov medans dom andra gick igenom de nationella provet, men sen snacka vi lite om att de kke kunde vara bra att ta me sejj lite skolarbete på bussen ? Då har man ju lixom mindre att göra när man kommer tillbaka och man behöver inte tänka på att man måste stressa med de. Utan då gör man lite på bussen dit och hem istället :)
Smarta f.d blondiner;)

Vet inte om jag kommer ha internet, men hoppas de så jag kan hålla kontakten me älskling medans jag e borta :)

Svarar på kommentarer!

Tänkte svara på lite kommentarer nu på morgonen :)

Linda om Aftonbladet.:
Haha.. lycka till

Svar: tack, inte för att jag tror att jag behöver ett lycka till, men ajja tack .. thaha

   
  Sanna Rådqvist Bieber om Hur vi egentligen känner.:
håller med deta e sjukt nästan alla på min skola håller på med mig för att jag älska justin och vågar stå för det och jag har redan blivit slagen för det

jag menar hur jävla långt ska det går jag mår så jävla dåligt både över deta och e sak som hända förra året den 1 mars och när det e inget om justin men han har hjälp mig igenom det svåraste men nä nu kommer allt tbx orkar liksom inte deta ... jag har velat ta självmord så många gången men har tänkt om och vissa gånger har jag bara misslyckats

ORKAR INTE MER :(

FRÅN E LEDSEN OCH FÖRTVIVLAD BELIBER SOM ALDRIG KOMMER SLUTA ÄLSKA JUSTIN <3(L)

Wow! Riktigt starkt att du berättade detta! Och otroligt vad du har vart med om! Sånt kallas riktig beliebers hörru ;) Och starkt att du fotsätter gilla Justin. Men du vet, alla beliebers är en enda stor familj, så är det något så har du hela världen som kommer hjälpa dej!

   
  julia om Katastrof på ICA!:
Helt sjukt ju:o

Svar: Jaa eller hur! Jag fick lust att smälla till henne ett tag ..
   
  Daviid Bolt ;D om Aftonbladet.:
Duktig chey <3<3

Svar: hihi (a) <3<3<3

Katastrof på ICA!

Va i Vara förut och köpte hårfärg, foundationborste, hårspray och lite sånt.
När jag stod i kassan me mamma så hörde jag 2 kvinnor stå och snacka om Justin Bieber. Jag vände mig oh och där stod de 2 kvinnor i 35-40 årsåldern och snackade om Justin Bieber. Jag blev helt paff, jag backade några steg så jag tydligare skulle höra vad dom sa och en sa  “Min dotter älskar honom, men jag förstår inte varför. Det finns så många andra artister som sjunger bättre. Hon får inte ha Justin Bieber tröja på sig när vi ska gå och handla för jag skäms!″

Då blev jag lite sur faktist. Hon skäms över sin egna dotter för att hon gillar Justin Bieber! Men herregud! jag fick lust att gå fram och börja snacka me dom och lixom fråga vf då och massa sånt, men jag gjorde de inte. Men hadfe jag vart ensam hade jag lätt gjort de ! Det är absolut inte okejj att säga så !!! :O Om sin egen dotter, usch vilka människor världen är full av! :(

Aftonbladet.

Just nu skickas mitt sms till aftonbladet. Hoppas verkligen att dom kontaktar mig och tar detta på allvar nu!


Hur vi egentligen känner.

Hur vi beliebers igentligen känner, jo, vi känner oss kränkta, utstötta och nertryckta av alla Bieber-haters. Vi vågar inte säga ifrån pga att beliebers får dödshot. Vi blir utmobbade, för att vi gillar en 17 årig sångare från Canada. Som på bara några få år tagit över världen, och smittat den med Bieber-Fever.
 
Unga som gamla trycker ner oss, men ingen ser de. För dom ser bara "några små tjejer som skriker över en kille som inte ens kan sjunga". Han kan sjunga, faktum är att ni är avundsjuka. Ni kommer aldrig kunna ta er så långt som han, aldrig bli så älskad som han är. Därför trycker ni ner dom som gillar honom, för ju mer ni gör det, ju mer uppmärksamhet får ni, right?
Detta måste få ett slut någon gång. Vi beliebers låtsas vara starka, men faktum är att vi inte är det. Så fort någon hater säger "Justin Bäver är bög" så börjar vi gråta på insidan, men Justin har byggt oss så starka så att vi klarar av att hålla in de. När ni säger något elakt om Justin, så står vi alltid där och tar emot det. Men sanningen är att om självaste Justin Bieber skulle stå framför er, skulle in aldrig våga säga de ni säger till oss. Aldrig.
 
Vi är starka, otroligt starka för att bara vara "några småtjejer". Men sen så finns det dom som verkligen inte klarar detta. Jag vet personer som sett bilden där Justin Bieber hånglar med sångerskan Jasmine Villegas, som medvekande i Baby-videon. Dom tog självmord, sen finns det sånna som ristat in " I love JB" på armen, med kniv. Det finns sånna som är så desperata att få Justin´s uppmärksamhet att dom skickar dödshot till de tjejer han umgås med, bla, Kim Kardashian, Jasmine Villegas, Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato och många många mer, som aldrig mer varit mer än Justin´s goda vänner. Visst, man kan vara arg för att dom är med Justin, sånt kallas avundsjuka. Och i denna sjuka värld vi lever i, den svämmar över av avundsjuka. Alla vill ha något som någon annan har.

Jag har tröttnat på att vi beliebers ska bli mobbade, utstötta, retade, och rent av hotade till livet, pga att vi stöttar Justin Bieber. Det är inte acceptabelt. Jag orkar inte mer, och har bestämt mig för att göra något åt det. Ska kontakta tidningen och be dom publicera lite, de kan bli lite creeds till tidningen efter det oxå för att dom vågar ta upp detta!

Det är många som backar för det, jag bryr mig inte om publicitet, jag bryr mig om alla beliebers som finns där ute som mår så dåligt att dom har självmordstankar!

Artikel om Jelena på aftonbladet!

Biebers baktanke

HOLLYWOOD. Här är bilderna från Justin Biebers kärlekssemester som krossar tiotusentals flickhjärtan.

17-åringen visar öppet sin kärlek till flickvännen Selena Gomez, 20.

Trots närgångna kameror kunde han inte hålla händerna från henne under parets lyxsemester i Hawaii.

”Baby”-sångaren tog varje tillfälle i akt att ta på och kyssa Selena.

Bieber-fans på internet är kända för att gå i taket när det rapporteras att Bieber har flickvän. Frågan är vad de säger efter det senaste avslöjandet.

– Jag kan förstå deras känslor, sa 17-åringen när Nöjesbladet träffade honom tidigare i år.

– Men jag tänker inte ändra livsstil. Jag gillar tjejer.

Källa: http://aftonbladet.se  Direktlänk: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13094829.ab


Min åsikt: Seriöst, dom har barn som läser deras tidning och dom visar sånna här bilder. Dom kunde tagit en vanlig bild. Jag ska skicka till dom och dels klaga och försöka få dom att publicera en artikel i tidningen om hur vi belibers känner oss, vad vi får st ut med varje dag osv. Dags att någon tar tag i detta nu innan de går för långt. Belibers får dödshot för att dom gillar Justin.

Jag hissar verkligen Aftonbladet för att dom har börjat skriva om Justin Bieber. MEN inte när det kommer sånt här! Då blir man lite besviken, dom hade kunnat ta en vanlig bild. Föräldrar köper denna tidningen och läser just denna artikel. Sen så börjar dom fundera på vem Justin Bieber egentligen är. Det är inte bra!
Hoppas verkligen attd etta uppmärksammas! Dom får gärna intervjua mig, visst. Men jag kommer säga precis som det är. Det kanske inte blir bättre, det kanske tillochmed blir värre om jag går ut med det i tidningar. Men det är på tiden att det händer ngt me alla haters!  


Hårfärg

Drar snart in te Vara och fixar hårfärg :)
Blir ungefär samma som förra gången tror jag, men när jag e i jämtland 1 vecka i Julia så kan ni räkna me att se den riktiga Diana, snacka me den riktiga Diana i tele. För här är jag inte samma person som jag e där. Jag kan inte vara den jag är här
#respect
Cya later biiaatches ;)

♥LoveYou♥

Bästa morgonen ever!

Tänk dig att du vaknar upp till världens bästa musik, världens bästa sångare sjunger. Du smälter när du hör sångarens röst, det är världens bästa låt. Du har fått sms från den du älskar mest, det är ingen hemma och du höjer tvn tills de inte går mer.
Det va nämligen denna låten, http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 . Den är bäst, världens bästa sångare med världens bästa röst. Snygg e han oxå, fast nt lika som min älskling ♥
Så va min morgon, fast de fattades ngt.. En person brevid mig. Alla vet vem jag menar vid detta laget ;)

♥Daviid♥


Bilder på kläderna !

Några snabba bilder på kläderna! (a)





<-- de e ett halsband me ett ♥ och ett 'D' framför suuupersweet ;)
Där e väskan, kke nt världens bästa bild, den e tagen me webcam så aa :p Och ni behöver ju inte glo på den där saken som står i bakgrunden och sjunger ;)

Redan börjat packa :)

Har redan börjat packa saker som ska me till Paris, jag e sån att helst så ska jag ha flera veckor på mig så att ajg absolut säkert inte glömmer ngt! Spelar ingen roll om jag sätter på dörren till mitt rum, garderoben. Det spelar ingen roll, jag glömmer alltid ngt iaf xD


Shoppat!

Vart i trollhättan och shoppat hela dagen, massor me saker som ska me till Paris! :)
En tjock tröja, 2 par byxor, och mer :) Kmr bilder sen ;)

Yeey! :D

Daviid kommer hem inatt :d yeeyy :) <3 LY ;*

Jag Älskar Dig Syster!

Elin  om Elin Sundvall:
jag älskar dig syster! jag kommer aldrig att lämna dig, det ska föralltid vara du och jag<3 jag vill också göra tatueringen fortfarande, den som ska symbolisera våran eviga vänskap och för att vi är systrar! det finns ingen som jag mår så bra med, det är bara med dig jag kan vara den jag är. utan dig skulle jag inte ha en tro, tron och hoppet på att vi är bästisar livet ut. Jag saknar dig mest i hela världen. jag grät när du hade farit hem, tårarna gick inte att stoppa!!Jag älskar dig syster, du har en av platserna längst inne i mitt hjärta, där ska jag låsa in dig och föralltid bevara våra minnen. Du och jag Diana! det är så det ska vara! Jag älskar dig , äkta syskonkärlek!

Svar: Aw gumman ja klart de ska vara vi livet ut! Jag sitter fortfarande och gråter om jag tänker på alla gånger vi tvingas gått skilda vägar. Och på alla gånger som vi kommer tvingas gå skilda vägar. Jag vill inte träffa dejj egentligen för att jag hatar att se dejj gå åt motsatt håll. Men vi kek kmr upp i sommar oc då stannar vi i ungefär 1 vecka. Varje vinter när skolan precis börjat så tänker jag "vf kan de inte va sommarlov så jag kan träffa min syster?" Jag HATAR att vara så långtifrån dejj. Jag har kvar kortet på dejj sen du e 14 elr 15 tror jag de va ;) hihi världens bästa syster redan då fast vi va jätte blyga! Jätte många minnen me dejj underbaraste syster!
Tatueringen kke vi kan fixa i sommar ? ;)


Miss you ;

Daviid Bolt ;D om Yeey!:
I can copy right? ;* <3<3<3<3
btw I Miss U A Lot ;*

Svar: yes u can copy but no one else.. <3<3<3<3
Miss you too sweetie ;*

Yeey!

Jag checkade och kolla lite i bloggen och jag hitta ett ställe där man kann fixa olika symboler *stolt* ♥
bland annat ett ©märke.. så ni skulle ju bara våga coppa mina bilder.. kommer hädanefter att sätta detta på alla mina bilder då jag vart med om att massor me folk har tagit dom.

Tonvis med läxor :(

Har tonvis med läxor! *snyft*
Dags att ta tag i dom nu tror ja :(
Har ju kemin och jag hittar bara 1 svag syra i boken, så  har lite problem, jag hittar inte ett ord i so häftet som ska vara på provet. Och svenskan har jag inte ens börjat med buhu..
Jag tror jag börjar me so:n faktist .. de hänger lixom på mina betyg..

 

LoveLoveLoveBitch!


Usbminne ...

Jävla usb minne! ALLA är borta!

Misstänker att de e min kära bror som lekt kurragömma me dom igen.. de gjorde han me min förra telefon.. de tog mig  1 vecka att hitta den .. Den låg avstängd i hans väska som han har till dagis :@

Men jag är sån att jag lägger saker på ställen där jag ska komma ihåg dom, sen kommer jag inte ihåg vart jag lagt dom ;)
har det hänt er oxå ?
Sen kan jag stå och skrika på mamma innan jag ska till skolan och fråga vart min mobil är när jag håller den i handen thihi ;)


Defragmenering av datan

Sitter och snackar me min brors pappa i telefon nu och försöker få ordning på min data. Den har hållt på och rensat hårddisken, defragmenterat och analyserat sen i förrgår kväll *irriterad min* Så jag har inte kunnat vara på min data alls, funderar på att sakta ner hela processen genom att logga in på min hotmail, skicka lite bilder till mig själv (på min aeroxchey) ta dom bilderna och lägga upp här. Jag vill inte lägga in massa bilder och så i Stefans data om ni fattar ;) Mamma blev lite sur sist då hon såg att jag hade lagt in massa bilder på David i hennes data hihi ;) Men dom la jag över på usb minnet och det tappade jagg bort *rolling eyes* Nu har jag typ 4 usb minnnen som e borta, 5 som ligger bland mitt smink så att jag inte kan tappa bort dom xD men funderar på att göra lite som Foki, köpa ngt gulligt usb minne som man kan hänga på nycklarna, fast när jag tänker efter så är det nog ingenn bra idé eftersom jag tappar bort  dom oxå xD Måste komma på, men ska ta ett tomt usb minne och lägga över lite bilder på så de inte blir så tomt :) 

 

Svarar!

Linnea  om Jelena.:
Jag är inte ett stort fan av Selena, men det är hans val lixom.. btw har du sett Never Say never? Filmen alltså? :P<3

SVar:Näe inte jag heller.. Men jag börjar acceptera att de e hans val som han har gjort och han verkar trivas. Jag stöttar honom i alla hans val, oavsett hur fel dom är.. t.ex detta.
ja jag har sett filmen! UNDERBAR. SUPER. BÄST. Filmen har ALLT! Har du inte sett den tycker jag verkligen att du ska göra de hater som lover, vuxen som ung,, alla kommer älska den!
Den släpps på dvd här i sverige 27 juli, ngn mer än jag som ska rusa till affären och köpa den ? Sen kan ni ju gissa vad jag kommer göra dygnet runt ;) Men den va skit bra, aldrig sett ngn bättre film asså! Jag satt och lipa .. Såg den dock i borås med 3 kompisar, och inte på premiärdagen i stockholm som de va tänkt att jag skulle gjort från början :( Menmen, jag har sett filmen iaf! :d
Gud va långt svar de blev ;$

Jelena.

Jag har ändrat åsikt.
Jag va stark från början och HATADE att de va tsm. Men tiden går, och jag ser hur lycklig vår Justin är med henne. Jag har börjat acceptera hans val. Jag är som sagt en riktig belieber, jag stöttar och älskar Justin i alla lägen. Vad han än väljer, vad han än gör. Jag har filmbevis på att Selena har kallat honom idiot, barnunge, tönt. Allt. Men people change, even Selena. Jag gillade Selena från början. Härlig männsika, sen såg man mer och mer av hennes personlighet och blev lixom 'naa.. vad håller hon på me?' Men när man "lärt känna" henne så e hon snäll, hon är dock inte en männsika man kan lita på. Hon tog av sig sin oskuldsring i Januari när rykten om henne och Justin började spridas. Det kom oxå såklart upp i media. Justin bad henne klart och tydligt att ta på sej ringen igen. Hon protesterade och enligt en källa så sa Justin att han inte tänkte ha sex före äktenskap. Duktii boii :)
Selena tog på sig ringen igen och deras icke ännu säkra förhållande rullade på. Det har spektakulerats mycke runt just dom. Rykten säger att Selena utnyttjar Justin för att bli mer känd (vilket är sant,) men det verkar oxå finnas en del kärlek. Innan på alla bilder va de mest "Justin, kyss mig alla kameror tar kort!" Men på Billboard, ni skulle sett hennes leende, de va ett leende som verkade ha olika bakgrund, några är: Att hon va stolt över honom, Att hon va glad att han pussa just henne när kamerorna var riktade mot Justin och att hon verkligen såg att Justin blev glad. Det syntes. Men det finns fortfarande en del oklarigheter. Dom har inte bekräftat sitt förhållande än! Visst, dom kysstes på Billboard. Men vem har inte kysst ngn man nt vart tsm me?
Som sagt, Jag är en äkta belieber. Justin verkar trivas med Selena. Det är hans val, jag stöttar honom.

På svenskan ska vi skriva om berömda kärlekspar. Läraren hade skrivit upp ngr, bland annat romeo och julia. Och de va dom jag tog. Men nu när Justin och Selena så gott som bekräftat sitt förhållande, så varför inte ? Batra för att visa att jag stöttar dom lixom? Så jag kommer skriva om dom på mitt svenska arbete (som på alla andra arbeten så väver jag in Justin på ett elr annat sätt, när vi tränade på nationella prov så fick jag in en liten del om Justin) Jag är expert på de, alla arbeten jag gjort, engelska, svenska, bild, musik, tillochmed matte! (för att de va ett av hans favorit ämnen i skolan tihi)

Justin Bieber + Selena Gomez = Jelena

<-- dålig bild! men iaf, här har hon tagit av sig oskuldsringen.

<-- på billboard :)

Jag skulle kunna skriva min svenska i sömnen hihi ;)



Bloglovin :)

Sitter på min data nu och bloggar och är inne på min och David´s bdb, ni som har bdb kan ju ta att adda @Aerox11 (a)
Och sen på min låtsaspappas minipc sitter jag på min bdb och kollar mailen och kolla om jag fått nå mer svar från ****** ****** ;)  Om jag får svar kommer jag bli aaaas glad! Och ni lär nog få höra de då oxå hihi, men kmr hålla de hemligt tills jag bestämt mig och om jag fått nå mer svar, bara David som vet om vad jag snackar om. Och de e så jag vill ha de :)

Ska kolla bloglovin lite nu, blogga på min och Lindas absolut dåligt uppdaterade blogg http://teamhorsestyle.blogg.se

Och headern e tillfällig tills ngn söt sak kan fixa en annan. Jag hade en skit fin, men den försvann ?

Iloveyou

Daviid Bolt ;D om :'(:
Naww ;*
finns alltid för dig älskling <3<3<3<3

Svar: tack ;*
ILoveYou;*;*<3<3<3<3

Kmt snällt elr dra ?

Om ni bah ska kmt elaka saker, som ni nt ens vågar stå för, först skriver du att du heter sofiaaa och sen e du anonym på samma IP adress ? Idiot.

Menmen, har man blogg får man väl stå ut me sånna idioter antar jag .. *rolling eyes*

Men jag är inte rätt person att bråka me, jag har starka kompisar som står upp för mig, och en stark pojkväns om stöttar mig, så letar du efter ngn du kan trycka ner, har du kommit fel lilla du ;)
Min blogg, Mina åsikter, Mina regler.

:'(

Sitter i sängen, under 2 täcken och kollar på M is for music: The supercharts på mtv.
Tårarna rinner.. Får inte stopp på dom :'(

Önskar älskling va här, behöver känna värme och trygghet från ngn jag älskar och verkligen litar på.
JagÄlskarDej;*

Davids kmt (a)

Tack Daviid ;)
Kostar dock bara 1200 ;);) <3<3 ;*


I´m in love Baby!

Jag är heelt kär!
Kollade på lite väskor, jag har ju absolut inga ;) thihi

http://www.brandsinfashion.com/louis-vuitton-c-21_51.html?page=8&sort=2a&osCsid=b5adac830dca8ff96cfa3ffa9f0e8f66

Jag är sååå kär !
Här kommer en bild ! :)

 en Louis Vuitton väska. Ska snacka oc manipulera lite så (a)  Men måsre nog få bort en del av mina hästsaker först xD Men inom en framtid ska denna väskan bli min (a) ;)

Missing You

I miss my sister, if I go home this summer, I´ll never come back.

#Promise



Elin Sundvall

Vi har många fina minnen ihop, riktigt fina.
Jag har kort på dej överallt.
Bara för att visa att du är min syster och jag är stolt över det.
Minns du när vi fiskade och vi ramla baklänges i båten och dom som ägde den hota me att ringa polisen om vi inte gick därifrån?
När vi rymde hemifrån för att du inte ville åka me din mamma hem igen ?
När vi va i trollhättan och shoppa och inte fick gå själva?
Känns som om att vi glider ifrån varandra mer och mer för varje dag som går.
Jag klarar inte det, du är min syster, du har hjälpt mig när ingen annan har gjort det.
Jag vill ha tillbaka dejj Elin.
När jag va i jämtland i september 2010 så hade vi skit kul.
Då hade vi inte setts på 3 år.
Det känns som om att de kommer bli så igen, men jag vill inte de.
Jag grät HELA tågresan hem, satt och kolla på bilder på oss i telefonen.
Jag grät i 8 timmar, om inte mer.
När jag kom hem så kunde jag inte sova trots att jag inte sovit på flera dygn, jag satt och tänkte på dig och undrade om du grät för att du saknade mig oxå.
Men jag fick aldrig något svar på de.
När jag va där uppe fick jag kontakt me alexander, vi snacka och så, men ni gjorde slut.
Jag snackade me både han och dejj, du vände mig ryggen så jag fortsatte snacka me honom. '
Vi blev bra kompisar.
Men jag ville inte att du skulle vara sårad.
Jag HATADE att se dejj ledsen.
Och de har jag gjort hela livet.
Kommer du ihåg den tatueringen vi skulle göra? 
Jag vill fortfarande göra den. 
Jag kommer söka gymnasium i jämtland för att jag inte vill vara ifrån dejj syster. 

Jag vill hem, jag vill inte vara här. Jag känner inte igen mig själv. 
När jag va hos dejj i september, va jag en fjortizz, det är sån jag är egentligen. 
Men jag kan inte vara sån här nere. 
Jag kan inte vara mejj själv när jag inte är med dejj. 
Jag har byggt upp en falsk identitet. 
Alla som säger att dom känner mig så bra, det är inte mig som känner, det är den falska jag. 
DU är den enda som känner den riktiga Diana. 
DU är den jag vänder mig till när jag är ledsen. 
DU är den jag litar på.
DU är den som alltid har funnits där för mig när INGEN ANNAN har gjort de. 
Det är DU som betyder ngt för mig. 
Det är DIG jag är rädd att förlora. 
JAG är rädd att DU aldrig kommer förlåta MIG
JAG är rädd att det aldrig kommer bli som de va förut. 
Ibland önskar jag att jag aldrig hade åkt upp i september, men jag va tvungen att ta chansen när jag fick den eftersom de hade gått öveer 3 år sen vi sågs sist och jag visste inte hur länge till de skulle dröja. Jag klarade de inte. Jag va tvungen, men ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden.
Men de går inte.
Men jag ska göra ALLT för att allt ska bli som de en gång va.

Jag älskar dej Elin Sundvall






Jag vill ha tillbaka dejj Elin.

Klaustrofobi

Jag lider av klaustrofobi, allvarlig. Men när man böjar känna sig panikslagen när man är i sitt egna rum så e de väl lite konstigt.. Den senaste timmen har jag fart runt som en yr höna, städat bland sminket, men de kändess ungefär som att städa bland sminket när man e rejält full!
Sätter jag mig upp så snurrar allt, ska snart rida Fanny några minuter, lite väl vågat när jag typ ramlat ngr gånger när jag sprungit runt på mitt rum ? Menmen, jag måste få komma ut ..

Hårförlängning!

När jag va i jämtland hos min syster då jag satte i hårförlängning första gången, så hade jag riktigt hår med vax som man satte fast det i. Gjorde skit ont om de gick emot huden, och när Elin ( http://ezzi.webblogg.se ) hade satt fast mitt så hjälpte jag henne att sätta i hennes, och fan va ont de gjorde när man skulle sätta vaxet elr. Usch ! Jag tog ur hårförlängningen ca 1,5-2 månader senare för att den blev så risig :( Vilket va synd för jag älskade den! jag har kollat runt lite på hårförlängningar nu och hittat ett ställe som säljer bra ;)  ska snacka me mamma så får vi väl se när de kmr ;) Vill verkligen ha de igen .. MEN INTE ME WAX!!! xD utan denna gången ska jag ta clips så man får ta ut de och sätta i de, men de e helt klart värt de !
Får väl se vad de blir för ngt ;)


Bläää

Messa me älskling till ganska sent igår , men som vanligt så somna jag .. Utan att ha tvättat bort sminket elr ngt. Va rätt trött då om man säger så.

Men han ligger nog och sover nu er ngt xD och jag har vart vaken sen klockan 5 :( buhu!
+ att jag e typ sjuk ..

Svar på kmt.

David skrev en kommentar och fråga hur headern kunde va borta, och de e antagligen mitt fel eftersom jag har så snälla kompisar som både gör och sätter in mina headrar+design. Och nu skulle jag försöka mig på att byta header som lite omväxling och då försvann hela skiten ..
Där haruh svaret på din kmt ;) <3

Jag har blivit kär!

Jag har blivit kär i leopardmönster. Allt, skor, väskor, linnen, allt! Och leopardmönstrade underkläder e såå snyggt O.O

Ångrar lite nu att jag nt köpte en leopardfärgad bikini, men de fanns inga :(
Men i trollhättan nästa helg ska jag kke köpa lite leopardmönstrade saker, bland annat linne och så :) Kke blir något par skor oxå, får se :)

Btw e de ngn som vet vart man kan köpa hårförlängning? Är trött på kort hår nu, elr aa, mellanlångt, finns typ inga snygga frisyrer utan antingen så blir de utsläppt elr uppsatt. Provade en ny sak idag att ha hög tofs och krusat, blev riktigt snyggt faktist, men jag vill ha längre hår..


1 timme kvar ! xD

bara 1 timme kvar tills jorden går under .. H-A-H-A! 
MenMen .. Får väl se(a)
Tror egentligen nt ett skit på de men om världen nu går under så vill jag att David ska veta att JagÄlskarHonom;*;*

Bilder!

Kolla vad man hittar när man rensar bilder ;)



Thihi jätte söta små bilder :)

;)

Funderar på om jag ska leka lite men venneh ;)

Nt jag som får ont av de hehe ;)

hihi (a)

Kommit hem från Lidköping nu, blev nt så mke handlat .. en bikini och en bh + puder och eye liner. Men de blir som sagt mer i trollhättan nästa helg :)
Eftersom jag e sååååå snäll så kmr jag blogga en hel del här idag. E man me på leken får man leken tåla säger dom ju så aa ..

Tur att man har snälla kompisar (a)
Jag skrev ju förut att jag skulle försöka byta header till en annan jag fått in, men när jag skule göra de så försvanna allting? Och efter ngn timme messa Linda mej och fråga om jag ville ha ny header och design på denna bloggen, Vilket sammanträffande right ;) och man tackar ju inte nej (a)

Jag skrev igår tror jag de va att vi hade en sån där samla-in-pengar-till-afrika-skit på fredag i nästa vecka, och jag tänkte göra de nu istället för då e jag ledig på fredagen och då kan jag åka och shoppa då istället :) Tror jag iaf ..

Ska gå ut i solen nu (a) btw Daviid, mitt "D" är nästan borta :(:( <3

Ngn som vill se bild på Bikinin sen ? ;)

Blivit nå fel me headern ..

Tänkte växla header lite, men de blev nå fel och nu har jag ingen header alls? ngn som kan fixa den ? :S

Never Again!

Ska aldrig igen leka me Daviid, jag bah förlorar oxå måste jag uppdatera varje dag på denna bloggen .. blääää ... Kmr nt uppdatera såå ofta ;) thihi sorry, men jag skriver om samma saker på http://aeroxchey.blogg.se så ser ingen mening att skriva samma sak 2 ggr?

Menmen, anledningen till att jag e vaken sp hör tidigt e dom där kattungarna som inte kan låta migf sova. dom e en dag gammal men tjuter som fan .. Har bestämt vilken jag ska behålla ;) Vill ni se bilder ? Det blev bara 6 stycken, precis som jag sa, dom kom på den dagen jag trodde..  man bäst elr vad ;) haha Dom kom så tätt så Bimbo hann inte med så vi fick hjälpa till, äckligt.. Men nu e dom jätte söta och jag sitter me en i knät nu ;) Den som kom baklänges som jag fick hjälpa till att dra ut .. Iuk.

Alla har olika teckning en har under hakan (den jag håller i) och vita tassar, en annan har bara lite vitt längst ut på nosen och vita tassar, så alla är i princip olika :) Jättekul, eftersom jag trodde att eftersom Bimbo är svart vit, och vildkatten hon parat sig med är helsvart så trodde vi att de bara skulle bli svart/vita. Men någonstans blev det en blandning för 2 st har stålgrå som grundfärg me vita tecken och 4 har svart som grundfärg med vita tecken :)


I played, and lost..

Lekte lite me David, förlorade och nu tvingar han mig att lägga upp ett inlägg här ;o

men men inte så farligt ;)

Venneh va jag ska skriva ? Blir ju så när man bir tvingad att skriva *host*


Såg i SKLT att Hampus Larsson på min skola har blivit intervjuad elr va de heter om att 30% av eleverna i 9:1 har blivit underkända i kemi pga att de har vart massa strul me no och matte lärare. :O Och eleverna har fått plugga ensamma.. Sjukt asså!

vet ni vad ?! :D

I morgon kommer älskling hem :D:D <3<3
snacka om suuuuperduuperüuuuuber glad :D

klocklan 11 .. <3 ;D



ILoveYouSweetHeart;*<3


Självklart ställer jag upp!


 
"Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin Palmlöv. (Finns att se på facebook, Kerstin Fjunis Palmlöv) Hon bor i Åkersberga, Björnhuvudvägen 11.
När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi igår skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mella...n kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon äger Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss!

För att klargöra det hela:
Vi har alltså haft Bobby(Ballinaclare Boy) i fyra år, han är en fullblodskorsning född 1999. Han kom till oss direkt från Irland och vi tävlade i hoppning under de första två åren. I november fick vi triangelmärka honom pga benskada. Pga tidsbrist har vi varit tvungna att leta nytt hem åt honom, och fick då tips av en stallbekant om att Kerstin Palmlöv söker ny D-ponny som ersättning för hennes ponny som nyligen avlidit. Hon var först intresserad men hörde inte av sig på två veckor eftersom en ridskola skänkt en D-ponny till henne och behövde därför inte en till häst. Dock kunde hon tänka sig att ta hand om Bobby mot en ersättning av 2000 kr i månaden, under förutsättning att det fungerar med de andra hästarna osv. Vi skulle resa bort en längre tid över jul och var därför tacksamma för denna lösning. Under tiden Bobby har varit där har han fått stå helt ensam i en liten hage eftersom han "betett sig så jävla dumt" mot de andra hästarna, bitits, sparkats, osv. Detta beteende har vi aldrig sett hos honom förut, trots att han gått med många olika hästar i olika konstellationer. Kerstins löften om stora hagar och kompisar i hagen visade sig inte stämma, hagarna är jättesmå och steniga och Bobby har fått gå själv i hagen under hela tiden. Hon har hela tiden klagat på hur dum han är, att han har ett "skumt" beteende mot andra hästar. Detta tolkade vi som att han inte var helt nöjd med tillvaron och vi har därför varit i jakt på ett nytt hem åt Bobby. Hon har dessutom ridit honom trots att detta inte var tanken från början, då hon är på tok för stor för honom. Nu när det har blivit varmare har hon planerat att släppa hästarna i fårhagar med fårstängsel, vilket är livsfarligt att ha hästar i. Hon har också tagit av honom alla skorna för att på nytt försöka släppa ihop honom med de andra hästarna för att han inte skall kunna skada de andra hästarna om han sparkas, vilket har gjort att han är extremt öm i fötterna eftersom han har så känsliga hovar.
Signalerna vi har fått av Kerstin under hela tiden har varit att Bobby endast varit till besvär och att det inte har fungerat. När vi nu hittat ett nytt hem till Bobby blev hon fullkomligt rasande och ville köpa honom på direkten. Under dessa omständigheter har vi inget som helst intresse av att sälja till henne och ville därför hämta honom lördag den 30/4 och meddelade detta till henne dagen innan. Eftersom hon blev så upprörd anade vi oråd och åkte direkt för att hämta honom, vi blev oroliga för vad hon skulle göra med honom. Vi skickade ett sms en timma innan vi kom dit, men det var redan för sent, hon hade dragit därifrån. Hon hade dragit ur alla handtag på stalldörrarna så vi inte kunde hämta Bobbys utrustning och lämnat sina övriga tre hästar utomhus och låst in sina hundar i huset. Vi väntade till klockan tolv på natten, hästarna var fortfarande ute, kalla och hungriga när vi gav upp och åkte hem. Polisen skickade en patrull och vi gjorde en anmälan, men det finns inget de kan göra innan en polisutredning tillsatts. Vi ringde och ringde till både Kerstin och hennes sambo(Elisabeth Ille Thornell), som först svarade och påstod att hon inte visste något om saken. Sedan slutade även hon svara i mobilen.
Dagen efter åkte vår pappa dit och försökte reda ut det hela. Hon påstod då först att hon köpt Bobby, men kunde ju såklart inte visa upp något köpekontrakt eftersom vi endast har ett fodervärdsavtal med option för senare köp, OM båda parter är överens. Hon ändrade sig sedan och sa att hon SKULLE köpa honom och att vi "ska skita i vad hon gjort av Bobby". Pappa lyckades hitta sadel och träns i stallet som nu var upplåst och informerade henne om att han tog med sig dem. Efter en stund vägrade de öppna dörren eller svara över huvud taget, inte ens när polisen ringde dem. Pappa stod och knackade på i över en timma och till slut ringde de polisen för att anmäla pappa. De kom då dit och fick höra hur det hela låg till(vilket var precis det pappa ville skulle hända eftersom vi ville ha hjälp att prata med dem av en myndighetsperson), men de kan fortfarande inte hjälpa oss innan ärendet är utrett.
Vi vill klargöra för sådana som på något sätt tvivlar på detta, att vi står som ägare, vi har hans pass och försäkringen skriven på oss - juridiskt sett har hon alltså ingen rätt till Bobby, eftersom det är vi som betalat henne för uppehälle, och inte tvärtom.

Nu gör vi vårt bästa för att nå ut till så många som möjligt för att själva hitta vår stackars häst. Vi har redan fått enormt mycket hjälp och stöd och detta är vi oerhört tacksamma för, men vi måste fortsätta arbeta för att kunna hitta honom så fort som möjligt. Lägg ut info på bloggar, hemsidor, tidningar, anslagstavlor, allt som kan leda oss till honom, vi behöver som sagt all hjälp vi kan få för att hitta honom!
VI har spekulerat en del och pratat med folk som känner till henne och de tror att hon eventuellt kan ha gömt honom någonstans i Dalarna, eftersom hon har kontakter där.

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota. Se bilder på eventet.

Kontakt:
Michaela Kalborg 0706831906
Carolina Kalborg 0733777330"


Orkar inte längre ..

Nu orkar jag inte längre.
När ska skitsnacket sluta?
Vf kan ni nt bah ge fan i de när ni vet hur jävla dåligt jag mår av de? Jag fattar inte varför ni håller på. Ni tjänar inget på de ..

Orkar inte med er, ni vet hur jag tänkt, vad jag gjort, och ändå fortsätter ni ?
Idioter

sjuk -.-

sitter med datan i knät vid köksbordet efter att ha sovit ngr timmar för att jag har sån huvudvärk .. Har haft de sen igår eftermiddag, men jag provade att gå till skolan, men mamma fick hämta mig vid typ halv 12 igen :/
Har fått kontakt med Ida igen , skit kul eftersom jag trott att hon varit sur på mig, men allt har bara varit ett fett stort missförstånd!!!

Vill så gärna hälsa på Nicita, men frågan e om jag e redo nu ..
Här kommer en bild på mina bbeeeeebisar :)

<-- sötnos ;*
<-- thihi tjockis ;)
<-- nu blev han nt så liten längre .. Delade meningar om de kmr gå att rida in honom om han e 170 i mankhöjd ..

<-- beeebis ;*

mer bilder på http://teamhorsestyle.blogg.se

Funderat lite ..

har funderat lite och bestämt att jag ska a kvar bloggen, men denna bloggen kmr komma i andra hand och http://teamhorsestyle.blogg.se i första.

RSS 2.0